Πόλο

Ολυμπιακός-ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου πόλο ανδρών!

Ο Ολυμπιακός πήρε το δεύτερο εισιτήριο επικρατώντας 9-7 της Βουλιαγμένης και θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στον τελικό Κυπέλλου πόλο ανδρών.

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε 9-7 της Βουλιαγμένης, στο τελευταίο παιχνίδι του θρυλικού Χρήστου Αφρουδάκη και τσέκαρε το δεύτερο εισιτήριο για τον 28ο τελικό Κυπέλλου πόλο ανδρών της ιστορίας του, όπου θα διεκδικήσει τον 22ο τίτλο.

Εκεί θα συναντήσει αύριο (Κυριακή 23/5 – 19:00) την ΑΕΚ στην παρθενική της συμμετοχή, που προκρίθηκε επικρατώντας νωρίτερα του Περιστερίου με 8-6.

Η Βουλιαγμένη προηγήθηκε με 3-1 στο ματς, στο πρώτο οκτάλεπτο, όμως οι ερυθρόλευκοι ισοφάρισαν αρχικά σε 3-3 και απάντησαν στο νέο προβάδισμα του ΝΟΒ για το 4-4.

Οι άμυνες κυριάρχησαν στο δεύτερο οκτάλεπτο, με τον Χρυσοσπάθη να πετυχαίνει το γκολ που έδωσε το προβάδισμα στους ερυθρόλευκους, ενώ ο Πρέκας στις αρχές της τρίτης περιόδου τους ανέβασε στο +2 (6-4).

Ο Αφρουδάκης μείωσε σε 6-5 για τη Βουλιαγμένη, με τον Κάκαρη να ανεβάζει ξανά τον δείκτη του σκορ για τους ερυθρόλευκους σε 7-5.

Ο Καπότσης εδραίωσε το προβάδισμα των ερυθρόλευκων (8-5), με τους Μυλωνάκη και Μπάσιτς να το εξανεμίζουν κάνοντας το 8-7.

Το τελικό 9-7 διαμόρφωσε λίγο πριν το φινάλε ο Μουρίκης.

Τα οκτάλεπτα: 4-4, 1-0, 2-1, 2-2

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x