Πόλο

«Σκόρπισε» τη Φερεντσβάρος και έφυγε 5ος από το Βελιγράδι ο Ολυμπιακός!

Με σημείο αναφοράς την άμυνά του ο Ολυμπιακός νίκησε 9-4 τη Φερεντσβάρος και τερμάτισε στην 5η θέση του Final 8 του LEN Champions League.

Έφυγε με ψηλά το… κεφάλι από το Βελιγράδι ο Ολυμπιακός!

Μετά τη Γιουγκ, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν ακόμη μία καλή εμφάνιση αυτή τη φορά απέναντι στη Φερεντσβάρος, την οποία νίκησαν 9-4 και έτσι τερμάτισαν στην 5η θέση του Final 8 του LEN Champions League.

Μετά το πρώτο οκτάλεπτο, οι Πειραιώτες είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα, κυρίως μέσα από την άμυνά τους, καθώς δέχτηκαν από τους Ούγγρους μόλις ένα γκολ στα επόμενα 24 λεπτά!

Από δύο γκολ είχαν οι Γενηδουνιάς και Βάμος, ενώ από ένα σημείωσαν οι Φουντούλης, Γούβης, Δερβίσης, Μουρίκης και Φιλίποβιτς.

Το ματς
Με γκολ ξεκίνησε το παιχνίδι ο Ολυμπιακός, παίρνοντας το προβάδισμα με τον Φιλίποβιτς. Στη συνέχεια, η Φερεντσβάρος έκανε την ανατροπή και πέρασε μπροστά (1-2), με τον Βάμος να απαντά και να ισοφαρίζει για τους «ερυθρόλευκους» (2-2). Ωστόσο, σε «νεκρό χρόνο» στο τέλος του πρώτου οκτάλεπτου οι Ούγγροι σκόραραν ξανά με τον Αργυρόπουλο και έτσι το έκλεισαν μπροστά με σκορ 2-3.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο οι άμυνες είχαν τον πρώτο λόγο. Οι Πειραιώτες είχαν «κλειδώσει» καλά τους Ούγγρους, ενώ στην επίθεση είχαν και δύο δοκάρια. Όμως, περίπου 20’’ πριν το τέλος, με ένα ωραίο σουτ από την περιφέρεια ο Δερβίσης διαμόρφωσε το 3-3 του πρώτου μέρους.

Με σημείο αναφορά την άμυνά του μπήκε ο Ολυμπιακός και στο τρίτο οκτάλεπτο. Έτσι, είχε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα και με τέρματα των Βάμος (στην κόντρα), Μουρίκη (από θέση φουνταριστού) και Φουντούλη (με πέναλτι) το έκλεισε με το υπέρ του 6-3!

Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν για τα καλά το μομέντουμ και με την εικόνα του ματς να παραμένει ίδια πέτυχαν τρία νέα τέρματα, δύο του Γενηδουνιά και ένα του Γούβη, για το 9-3. Η Φερεντσβάρος κατάφερε να σκοράρει ύστερα από πολλή ώρα με ένα ωραίο γυριστό του Αργυρόπουλου, στα 2:25’’ πριν από τη λήξη, με τον Ολυμπιακό να παίρνει τη νίκη με το τελικό 9-4.



Τα οκτάλεπτα: 2-3, 1-0, 3-0, 3-1

Ολυμπιακός (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Μπίγιατς (11/15, 73,3%), Γκίλλας, Βάμος 2, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 1, Γούβης 1, Δερβίσης 1, Μπούσλιε, Μουρίκης 1, Φιλίποβιτς 1, Δήμου, Παπαναστασίου, Ζερδεβάς.

Φερεντσβάρος (Ζολτ Βάργκα): Ζάκονι, Μόλναρ, Βάντοβιτς 1, Μερκούλοφ, Αργυρόπουλος 2, Ούμποβιτς, Φέκετε, Βιγκβάρι, Νάγκι, Βάργκα 1, Γιάνσικ, Νταμόντε, Βόγκελ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x