Πόλο

«Καθάρισε» και τη Γιαντράν και παρέμεινε αήττητος ο Ολυμπιακός

Πιο εύκολα από ότι δείχνει το αποτέλεσμα, ο Ολυμπιακός νίκησε 12-10 τη Γιαντράν στο «Πέτρος Καπαγέροφ» για την πέμπτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο ανδρών και παρέμεινε αήττητος και πρώτος.

Ο Ολυμπιακός νίκησε σχετικά άνετα 12-10 την κροατική Γιαντράν Χέρτσιγκ Νόβι στο Παπαστράτειο για την πέμπτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο ανδρών και παρέμεινε αήττητος με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στην κορυφή του πρώτου ομίλου, συνεχίζοντας με φόρα για τη συμμετοχή του στο final 8 της διοργάνωσης. Μάλιστα, χωρίς τους Μουρίκη, Κολόμβο και Γραμμματικό στη διάθεσή του.

Ο Μπούριτς έκανε το 0-1, όμως ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Φιλίποβιτς έφτασε στο 4-1 στην ολοκλήρωση του πρώτου οκταλέπτου.

Στην αρχή της δεύτερης περιόδου, η διαφορά ανεβοκατέβαινε στο +2 με +3 για τους «ερυθρόλευκους». Οι Φουντούλης και Φιλίποβις με τον παίκτη παραπάνω των πρωταθλητών Ελλάδος έφεραν το 8-3 και ο Μπούκιτς μείωσε σε 8-4 στην ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.

Με τους Φιλίποβιτς, Φουντούλη ο Ολυμπιακός έφτασε στο 10-3. Η Γιαντράν απάντησε με 3-0 και μείωσε σε 10-6 και το τρίτο οκτάλεπτο ολοκληρώθηκε στο 12-7.

Η Γιαντράν μπήκε δυνατά στο τέταρτο οκτάλεπτο και μείωσε σε 12-10 4’:40’’ πριν το τέλος, με τον Ολυμπιακό να μην μπορεί να σκοράρει σε αυτό το διάστημα, όμως τον Μπιγατς να δείχνει την κλάση του όταν χρειάστηκε στα τελευταία λεπτά.



Οκτάλεπτα: 4-1,4-3, 4-3, 0-3

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βλάχος): Μπίγατς, Μαθιόπουλος, Γκίλλας, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 5, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε, Φιλίποβιτς 5, Χρυσοσπάθης, Κολόμβος, Ζερδεβάς

ΓΙΑΝΤΡΑΝ ΣΠΛΙΤ (Σμόντλακα): Μπόντρουγκ, Μπούριτς 2, Μάρινιτς, Κράγκιτς, Μπούτιτς, Πέκοβιτς, Μπούκιτς 2, Χαρκόφ 1, Ντέλιτς 2, Στόγιανατς, Σέτκα 1, Ντούζεβιτς 1, Άνιτς 1

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x