Πόλο

Μυθική ανατροπή και νίκη στη ρουλέτα των πέναλτι για τον Ολυμπιακό!

Πραγματοποιώντας ένα ονειρικό δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός γύρισε από την... κόλαση, έστειλε το ματς στα πέναλτι και πήρε τη νίκη με σκορ 16-15 επί της Γιουγκ στην πρεμιέρα του Champions League!

Με το... δεξί στο εφετινό Champions League o Ολυμπιακός!

Παρά το γεγονός πως οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο στο πρώτο μέρος, με τη Γιουγκ να προηγείται μέχρι και με πέντε γκολ διαφορά (4-9), οι παίκτες του Χόρβγιε Κόλιανιν έβγαλαν χαρακτήρα και ψυχή, γύρισαν από την... κόλαση με ένα ονειρικό τρίτο οκτάλεπτο, στέλνοντας το ματς στην παράταση (12-12)!


Εκεί, μίλησε η κλάση και η ποιότητα του Μάρκο Μπίγιατς, με τον Κροάτη γκολκίπερ να εξελίσσεται από... μοιραίος σε ωραίος των Πειραιωτών, πιάνοντας τα δύο τελευταία πέναλτι της Γιουγκ Ντουμπρόβνικ, με τον Γενιδουνιά να ευστοχεί στο φινάλε για το τελικό 16-15, χαρίζοντας την πρώτη νίκη της σεζόν στον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης!

Το ματς:

Αρκετά νωθρό και νευρικό ήταν το ξεκίνημα του Ολυμπιακού στο ματς, κάτι το οποίο εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο οι Κροάτες, οι οποίοι χάρη στην μέτρια εμφάνιση του Μπίγιατς, αλλά και τις «ερυθρόλευκης» άμυνας, έκλεισαν το πρώτο οκτάλεπτο με 4-1, πηγαίνοντας στο ημίχρονο με προβάδισμα 4 τερμάτων (4-8).



Ενδεικτικό της άσχημης εικόνας ήταν το γεγονός πως πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ο κόουτς Κόλιανιν, αντικατέστησε τον Μπίγιατς με τον Μανώλη Ζερβουδά. Στο τρίτο οκτάλεπτο ήρθε η αγωνιστική «έκρηξη» του Ολυμπιακού, ο οποίος με τρομερή εμφάνιση και μεγάλο πρωταγωνιστή τον αρχηγό, Φουντούλη, που σημείωσε τρία γκολ, έφερε το ματς στα ίσα (10-10).


Στο τελευταίο οκτάλεπτο, οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να ολοκληρώσουν την ανατροπή, όμως το τελικό 12-12, έστειλε το ματς στα πέναλτι, όπου ο Μπίγιατς μπήκε στο φινάλε κάτω από τα «ερυθρόλευκα» γκολπόστ και με δύο αποκρούσεις στο τέλος χάρισε τη νίκη στον Ολυμπιακό (16-15)!



Τα οκτάλεπτα: 1-4, 4-8, 10-10, 12-12, 16-15 πεν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x