Πόλο

Άνοιξε λογαριασμό ο Ολυμπιακός κόντρα στη Γλυφάδα και πλησιάζει το πρωτάθλημα

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, ο Ολυμπιακός επικράτησε 13-7 της Γλυφάδας στους τελικούς της Α1 Γυναικών στο «Π. Καπαγέρωφ» και έκανε το 1-0 στη σειρά.

Με εξαιρετική εμφάνιση και δίχως να αγχωθεί στο παραμικρό, ο Ολυμπιακός επικράτησε 13-9 της Γλυφάδας για τους τελικούς της Α1 Γυναικών στο «Π. Καπαγέρωφ» και έκανε το 1-0 στη σειρά, κάνοντας και το πρώτο βήμα για τον τίτλο.

Ουσιαστικά, η τύχη της αναμέτρησης κρίθηκε στο δεύτερο οκτάλεπτο, όταν η ομάδα του Αλεξάνταρ Τσίριτς από το 2-2, έφτασε στο 8-4 και επέβαλε τον ρυθμό της, φτάνοντας με συνοπτικές διαδικασίες στο θετικό αποτέλεσμα.

Η σειρά μεταφέρεται πλέον στη Γλυφάδα, με την αναμέτρηση να διεξάγεται την προσεχή Τρίτη (24/5). Ο τίτλος κρίνεται στις τρεις νίκες.

Σε ό,τι αφορά στην εικόνα της αναμέτρησης, τα κορίτσια του Ολυμπιακού άρχισαν πιο δυνατά και με τον αέρα του φαβορί, πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με τις Ξενάκη και Πλευρίτου να εκμεταλλεύονται τις ασίστ της Κρίστμας, ωστόσο υπήρξε αντίδραση από τις φιλοξενούμενες και συγκεκριμένα με το πέναλτι της Κοντογιάννη και το γκολ της Φουντωτού ισοφάρισαν σε 2-2. Ιδιαίτερη μνεία σε αυτό το διάστημα πρέπει να γίνει για την εμφάνιση της Καρύτσα, που πραγματοποίησε εντυπωσιακές επεμβάσεις στην εστία της Γλυφάδας.

Παρ’ όλα αυτά, η κατάσταση ξεκαθάρισε νωρίς στον αγώνα, καθώς στη δεύτερη περίοδο ο Ολυμπιακός πάτησε… γκάζι παίρνοντας μια ικανοποιητική διαφορά και φτάνοντας στη λήξη του οκταλέπτου με προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων (8-4). Στην τρίτη περίοδο οι «ερυθρόλευκες» όχι μόνο συντήρησαν το προβάδισμά τους αλλά στο τέλος το αύξησαν σε 11-6.

Προφανώς στην τελευταία περίοδο δεν υπήρχε περιθώριο γυρισμού για τη Γλυφάδα και ο Ολυμπιακός έφτασε με συνοπτικές διαδικασίες στο 13-7 και στο 1-0 της σειράς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR 13-7

Τα οκτάλεπτα:
2-2, 6-2, 3-2, 2-1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Αλεξάνταρ Τσίριτς): Διαμαντοπούλου, Ε. Πλευρίτου 3, Σλίκινγκ 1, Ελευθεριάδου, Κανετίδου, Ξενάκη 2, Σιούτη 1, Μ. Πλευρίτου 1, Χαλδαίου, Β. Πλευρίτου 2, Κρίστμας 2, Μυριοκεφαλιτάκη, Σταματοπούλου, Τριχά 1, Τορνάρου.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ I REPAIR (Θεόδωρος Ανδρεάκος): Γκανγκλ, Π. Νίνου 3, Γκίλλα, Θωμοπούλου, Γρηγοροπούλου, Ε. Νίνου 1, Αντωνιάδη, Κολιτσοπούλου, Κούλχαας, Φουντωτού 1, Γαλιατσάτου, Κοντογιάννη 2, Καρύτσα, Κατσώνη, Κανελλοπούλου.

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης-Μαρκοπούλου
Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x