Πόλο

«Έκλεισε» θέση στους τελικούς ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 19-6 της Γλυφάδας στο Παπαστράτειο και εξασφάλισε την συμμετοχή του στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Στον τελικό των playoffs του πρωταθλήματος προκρίθηκε ο Ολυμπιακός κερδίζοντας την Γλυφάδα με 19-6 στο πρώτο και τελευταίο παιχνίδι της ημιτελικής σειράς του γυναικείου πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης που έγινε στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά «Πέτρος Καπαγέρωφ».

Οι «ερυθρόλευκες» πέτυχαν την 3η νίκη επί του ΑΝΟΓ, αφού είχαν προηγηθεί οι 2 νίκες της κανονικής περιόδου της διοργάνωσης.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης ομάδα του Χάρη Παυλίδη, θα αντιμετωπίσει στην σειρά των τελικών τον νικητή του δεύτερου ημιτελικού Βουλιαγμένης-Εθνικός (προηγείται με 2-0 ο ΝΟΒ). Η Γλυφάδα θα διεκδικήσει την 3η θέση του πρωταθλήματος με τον ηττημένο.

Ο Ολυμπιακός, όπως αναμενόταν, ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του αγώνα και δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα.

Τα οκταλεπτα: 9-1, 5-3, 2-1, 3-1.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (προπονητής Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Μπενέκου 1, Ελευθεριάδου 4, Κανετίδου 3, Αβραμίδου 1, Σιούτη 1, Μαργαρίτα Πλευρίτου 1, Χαλδαίου 1, Βασιλική Πλευρίτου 4, Τσουκαλά 1, Μυριοκεφαλιτάκη 1, Δουρέκα, Τορνάρου 1, Τριχά.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (προπονητής Ορέστης Σαλάχας): Μπινιάρη, Νίνου, Α. Γκίλλα 1, Γιαμπασάκου, Γρηγοροπούλου 2, Κόλλια, Ε. Αντωνιάδη, Κολιτσοπούλου 1, Κοκκινάκη 1, Φουντωτού, Γαλιατσάτου, Κοντογιάννη 1, Καρύτσα, Π. Γκίλλα, Ο. Αντωνιάδη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x