Πόλο

Μια ανάσα από θρυλικό τρεμπλ o Ολυμπιακός!

Ένα βήμα πιο κοντά στον τίτλο και το τρεμπλ ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκες» επικράτησαν 11-9 της Βουλιαγμένης και βρέθηκαν μια νίκη μακριά από το 12ο πρωτάθλημα στο πόλο γυναικών.

Μια νίκη μακριά από θρυλικό τρεμπλ βρίσκεται ο Ολυμπιακός.

Η ομάδα του Πειραιά «λύγισε» με 11-9 τη Βουλιαγμένη εκτός έδρας και βρέθηκε ακόμα πιο κοντά στην κατάκτηση του 12ου πρωταθλήματος της ιστορίας της, καθώς έκανε το 2-0 στη σειρά. Ο επόμενος τελικός έχει προγραμματιστεί για το απόγευμα (18:30) της Κυριακής.

Ο ΝΟΒ μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση, γνωρίζοντας ότι ενδεχόμενη ήττα θα έκανε τρομερά πιο δύσκολη την αποστολή της και προηγήθηκε με 3-1, με τα δύο τέρματα από Νίνου και το ένα Πάτρα, ενώ το οκτάλεπτο έληξε με 4-2, αφού η Κοντονή έδωσε ξανά αέρα δύο τερμάτων, μετά το γκολ της Τσουκαλάς που μείωσε προσωρινά.

Η Σιούτη μείωσε σε 4-3 στο ξεκίνημα του δευτέρου οκταλέπτου, αλλά η Κώτσια έκανε το 5-3. Στη συνέχεια, η Μαργαρίτα Πλευρίτου μείωσε, ενώ ακολούθησε η Άλκηστης Αβραμίδου για το 5-5.

Από πέναλτι της Ειρήνης Νίνου πήρε νέο προβάδισμα η Βουλιαγμένη (6-5), ενώ η Διαμαντοπούλου έγραψε το 7-5. Εκεί ουσιαστικά άρχισε να γυρίζει τον διακόπτη ο Ολυμπιακός, με την Αβραμίδου να εκμεταλλεύεται την παίκτρια παραπάνω, μειώνοντας σε 7-6!

Η Τσουκαλά ισοφάρισε σε 7-7 στο τρίτο οκτάλεπτο και η Πλευρίτου στην παίκτρια παραπάνω σκόραρε για το 8-7, με το σερί να φτάνει στο 4-0.
Η Κώτσια μείωσε σε 9-8, δίνοντας ελπίδες στη Βουλιαγμένη. Ωστόσο, η Βασιλική Πλευρίτου και η Μυριοκεφαλιτάκη υπέγραψαν το 11-8. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχες ήταν να μείωσουν σε 11-9.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 3-4, 1-3, 1-2

Βουλιαγμένη (Αντιόπη Μελιδώνη): Κοτσιώνη, Ανδρεάδη, Χυδηριώτη, Μουστακαρία, Γιαννοπούλου , Ξενάκη , Νίνου 3, Πάτρα Μ.2 , Κώτσια 2 , Διαμαντοπούλου 1, Κοντονή 1, Καϊάφα, Πάτρα Ειρ., Καλογεροπούλου, Σάντα.

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ελ. 1, Μπενέκου, Ελευθεριάδου, Κανετίδου, Αβραμίδου 2 , Σιούτη 1, Πλευρίτου Μαργ. 1, Χαλδαίου, Πλευρίτου Βασ.3, Τσουκαλά 2, Μυριοκεφαλιτάκη 1 , Σταματοπούλου, Τορνάρου, Τριχά, Δουρέκα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x