Πόλο

«Καθάρισε» και την Μπαρτσελονέτα ο Ολυμπιακός και έμεινε αήττητος

Έχοντας τον έλεγχο, ο Ολυμπιακός νίκησε την Μπαρτσελονέτα 8-4 στο «Πέτρος Καπαγέροφ» στο ντέρμπι της τέταρτης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο ανδρών και διατήρησε το αήττητο και την κορυφή.

Ο Ολυμπιακός «καθάρισε» την Μπαρτσελονέτα στον Πειραιά 8-4 στο ντέρμπι κορυφής της τέταρτης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο ανδρών και διατήρησε το αήττητο κα την κορυφή του γκρουπ, φτάνοντας τις τρεις νίκες στη φετινή διοργάνωση.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου έφτασαν στο 3-1 στη λήξη του ημιχρόνου και αύξησαν σταθερά τη διαφορά στο υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Στο πρώτο οκτάλεπτο, η ομάδα του Πειραιά δε δέχτηκε γκολ και σημείωσε το 1-0 με τον Γούβη.
Ο Ολυμπιακός βρέθηκε στο 2-0 στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου με τον Μουρίκη. Οι Ισπανοί μείωσαν σε 2-1, όμως οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στο 3-1 στην ολοκλήρωση του ημιχρόνου.

Οι Πειραιώτες έφτασαν στο 4-1 στο τρίτο οκτάλεπτο με τον Φιλίποβιτς και στο 5-2 με τον Φουντούλη και απλά ο Παβιγιάρ μείωσε σε 6-3 στη λήξη του τρίτου οκτάλεπτου. Στην τέταρτη περίοδο, ο Χρυσοσπάθης έφερε το 7-3 για τον Ολυμπιακό. Η Μπαρτσελονέτα μείωσε σε 7-4, με τον Μπίγιατς να αποκρούει προσπάθεια του Παβιγιάρ και ο Φιλίποβιτς έκανε το 8-4 στο 31’.


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Μπίγιατς, Γραμματικός, Γκίλλας, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 2, Γούβης 1, Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης 1, Φιλίποβιτς 2, Χρυσοσπάθης 1, Μαθιόπουλος, Ζερδεβάς

Μπαρτσελονέτα (Ελβις Φάτοβιτς): Λόπεζ, Φαμέρα, Γκρανάδος 1, Παβιγιάρ 2, Ντε Τόρο, Λαρούμπε, Πονφεράδα, Φερνάντεζ, Ασένσιο, Περόνε, Μπιέλ Ι Λάρα, Μπούστος 1, Αγκίρε

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x