Πόλο

Με το δεξί στη Ρώμη ο Ολυμπιακός – Δεν τα κατάφερε στη Βουδαπέστη η Γλυφάδα

Μια νίκη και μια ήττα ήταν ο πρώτος απολογισμός των ελληνικών ομάδων στο Champions League, με τον Ολυμπιακό να νικά την Ντε Ζάαν (16-15) και την Γλυφάδα να χάνει από τη Μεντιτεράνι (9-10).

Με τη Νίκολ Ελευθεριάδου να κάνει απίθανη ματσάρα σημειώνοντας έξι γκολ, ο Ολυμπιακός πήρε σπουδαία νίκη-θρίλερ στη Ρώμη απέναντι στην ολλανδική Ντε Ζάαν (16-15) για τον Δ' όμιλο του Champions League και ξεκίνησε με το δεξί φέτος στην Ευρώπη!

Το παιχνίδι ήταν πρακτικό ντέρμπι, με τις «ερυθρόλευκες» να προσπαθούν με κάθε τρόπο να επιβάλλουν τον ρυθμό τους, αλλά τις αντιπαλές τους να βρίσκουν λύσεις στην επίθεση. Στο φινάλε όμως οι Πειραιώτισσες χαμογέλασαν και αύριο (10/12) ετοιμάζονται για ντέρμπι με τη Βουλιαγμένη.

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 4-5, 6-4, 3-3

Ολυμπιακός: Διαμαντοπούλου, Πλευρίτου Ελ. 3, Χυδηριώτη, Ελευθεριάδου 6, Τριχά 3, Ξενάκη 2, Σιούτη, Πλευρίτου Μ., Τωρνάρου, Πλευρίτου Β., Κρίστμας 1, Μυρικοκεφαλιτάκη 1 , Σταματοπούλου

Ντε Τσάαν: Αλαντερ, Ρόγκε Λ. 5, Ντεν Ούντεν 1, Σάαπ 2, Σαμ 1, Ρόιεν, Βλισάκερ, Κούπμαν 3, Σαπ, Πλατζ, Βαν Τολ, Ρόγκε Μ. 3, Φαν ντερ Ντόμπελστιν

Από την άλλη πλευρά η Γλυφάδα που τα έδωσε όλα κόντρα στην ισπανική Μεντιτεράνι, δεν κατάφερε να αποφύγει μια οδυνηρή ήττα (9-10), αφού αν και έδειχνε κοντά στο να πάρει την ισοπαλία, δέχθηκε γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο του ματς!

Πρώτες σκόρερ για την ελληνική ομάδα αναδείχθηκαν οι Γουλβς και Φουντοτού με τρία γκολ, ενώ αύριο (10/12) θα μονομαχήσουν για τη 2η αγωνιστική του Γ' ομίλου του Champions League με τον Εθνικό ξανά στη Βουδαπέστη.

Τα οκτάλεπτα: 1-2, 2-2, 2-2, 4-2

ΑΝΟ Γλυφάδας I REPAIR (Θοδωρής Ανδρεάκος): Καρύτσα, Νίνου Παν., Μουστακαρία, Γουλβς 3, Γρηγοροπούλου, Νίνου Ειρήνη 2, Αντωνιάδη, Κανελλλοπούλου, Κούλχαας, Φουντωτού 3, Κατσώνη, Κοντογιάννη 1, Τσιάρα

Μεντιτεράνι: Βάργκες, Μπλάζκεζ, Κρεβιέρ 2, Ριβιέρο, Μπάκοτς, Ροντρίγκεζ 2, Λακέ 2, Πέρεζ, Γκρέγκορι, Ζουρίτα, Μπαρίγκα 1, Λιζότε 3, Παλμ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x