Πόλο

Νίκησε τον Πανιώνιο και πάει για το αήττητο ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός διέλυσε με 17-2 τον Πανιώνιο και στρέφει την προσοχή του στο φινάλε της κανονικής διάρκειας που θα αντιμετωπίσει τη Βουλιαγμένη, με στόχο το αήττητο.

Με άνεση λύγισε τον Πανιώνιο ο Ολυμπιακός, με σκορ 17-2, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής της Α1 πόλο γυναικών.

Οι ερυθρόλευκες ήταν καταιγιστικές και ολοκλήρωσαν το πρώτο ημίχρονο με το εντυπωσιακό 10-0, που... ξέφυγε ακόμα περισσότερο ως το φινάλε.

Πλέον τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη στρέφουν την προσοχή τους στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας κόντρα στη Βουλιαγμένη, την Πέμπτη 13/5, προκειμένου να ολοκληρώσουν την πρώτη φάση αήττητες και να κρατήσουν το πλεονέκτημα ενόψει τελικών.

Από την άλλη, η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα αντιμετωπίσει τον Νηρέα Χαλανδρίου την Τετάρτη 12/5, στοχεύοντας στη νίκη που θα της δώσει την έκτη θέση.

Τα οκτάλεπτα: 0-4, 0-6, 1-3, 1-4.

Πανιώνιος (Τάσος Παπαναστασίου): Τζουρκα, Σαφέτη 1, Πουστινίκοβα, Αποστολίδου, Κούβδου, Λαζάρου, Πετεινάτου, Μαλλιαρού, Δ. Παπαναστασιου 1, Δουρέκα, Α. Παπαναστασιου, Ζερβού, Ξανθοπούλου, Μήτσου, Βαζαίου.

Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 2, Μπενέκου 2, Ελευθεριάδου 2, Κανετίδου 1, Αβραμίδου 2, Σιούτη 3, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Χαλδαίου 2, Βασιλική Πλευρίτου, Μυριοκεφαλιτάκη 3, Δουρέκα, Τορνάρου, Τριχά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x