Πόλο

Αρχίζει η «μάχη» για τον Ολυμπιακό

Έφτασε η ώρα της πρεμιέρας για την ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, με τις «ερυθρόλευκες» να αντιμετωπίζουν την Ουίπεστ στις 17:00 στο «Πέτρος Καπαγέροφ».

Πρώτη «μάχη» για την ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οι «ερυθρόλευκες» υποδέχονται στην πρεμιέρα της κορυφαίας τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης την ουγγρική Ουίπεστ στις 17:00 στο «Πέτρος Καπαγέροφ» και θέλουν τη νίκη για να μπουν από την αρχή στο «κόλπο» της πρόκρισης στην τελική φάση κόντρα στη σημαντικότερη αντίπαλό τους για την πρωτιά του ομίλου.

Ο Δημήτρης Κραβαρίτης τόνισε πως: «Είναι το πρώτο μας παιχνίδι στη φάση των ομίλων του Champions League και προετοιμαζόμαστε αρκετό καιρό για αυτό. Ξεκινάμε στην έδρα μας και περιμένουμε με ανυπομονησία το αυριανό ματς και, με την ώθηση που θα μας δώσει και ο κόσμος, πάμε για την νίκη, έτσι ώστε να κάνουμε το πρώτο βήμα για να πετύχουμε τον στόχο της πρόκρισης στο Final-4.

Αντιμετωπίζουμε την κάτοχο του περυσινού Euro Cup, μια κλασική ουγγρική ομάδα, με πολλές νεαρές διεθνείς και πολλή ενέργεια στο παιχνίδι της, ένα στοιχείο για το οποίο είμαστε έτοιμοι και πρέπει να το προσέξουμε ιδιαίτερα».

Η Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη συμπλήρωσε πως: «Το Σάββατο, ξεκινάμε τις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις για τη φετινή αγωνιστική χρονιά. Παίζουμε με την Ουίπεστ κι έχουμε δουλέψει πολύ για αυτό το παιχνίδι. Ο στόχος μας είναι ξεκάθαρος, να κάνουμε μια νικηφόρα αρχή στην έδρα μας, ενόψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x