Πόλο

Φουριόζος ο… Κυπελλούχος Ολυμπιακός συνεχίζει στα ψηλά του Champions League!

Με φόρα από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε 13-7 της Ραντνίτσκι και συνεχίζει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας του Champions League.

Μια ακόμα νίκη, που τον κρατάει στα… ψηλά της βαθμολογίας και τον φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο Final-8 του Champions League, έκανε ο Ολυμπιακός, επικρατώντας 13-7 της Ραντνίτσκι στο Παπαστράτειο.

Οι «ερυθρόλευκες» πανηγύρισαν την έκτη τους νίκη σε επτά παιχνίδια και ισοβαθμούν στην κορυφή με την Προ Ρέκο, ενώ η Μπαρτσελονέτα –που έχει ένα ματς λιγότερο- καραδοκεί.

Από την άλλη, η ήττα της σερβικής ομάδας δίνει την ευκαιρία στη Βουλιαγμένη να ανέβει στην τέταρτη θέση –και να μπει για τα καλά σε τροχιά πρόκρισης- αν νικήσει το Αννόβερο στο αποψινό ματς, που αρχίζει στις 20:00.

Οι «ερυθρόλευκοι» τα βρήκαν… σκούρα στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στο δεύτερο ήταν καταιγιστικοί.

Ισορροπημένο ήταν το πρώτο οκτάλεπτο. Οι Σέρβοι άνοιξαν το σκορ με γκολ του Τσουκ, με τον Κολόμβο να ισοφαρίζει αμέσως. Ο Τσουκ ξανά έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, όμως ο Δερβίσης ισοφάρισε με τρομερό σουτ και ο Βάμος έκανε το 3-2 υπέρ των «ερυθρόλευκων».

Ο Βρλιτς ισοφάρισε σε 3-3 για τη Ραντνίτσκι, με τον Ολυμπιακό να απαντάει με σερί τριών τερμάτων (δύο του Μουρίκη και ένα του Γενηδουνιά) για το 6-3. Οι Σέρβοι μάζεψαν αμέσως τη διαφορά, μειώνοντας σε 6-5, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Η Ραντνίτσκι ισοφάρισε στις αρχές της τρίτης περιόδου με γκολ του Λούκιτς, όμως στη συνέχεια ο Ολυμπιακός έδειξε τη δύναμή του με σερί πέντε τερμάτων, με δύο γκολ του Γενηδουνιά και από ένα των Βάμος, Κολόμβου και Φουντούλη.

Στις αρχές της τέταρτης περιόδου η Ραντνίτσκι μείωσε σε 11-7 με τον Μπράνκοβιτς, αλλά ο Ολυμπιακός απάντησε με δύο γκολ των Μουρίκη, Κολόμβου για το τελικό 13-7.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 3-3, 5-1, 2-1

Ολυμπιακός: Μπίγιατς, Γκίλλας, Βάμος 2, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 2, Γούβης, Δερβίσης 1, Μπούσλιε, Μουρίκης 3, Φιλίποβιτς, Κολόμβος 3, Παπαναστασίου, Ζερδεβάς

Ραντνίτσκι: Ντομποζάνοβ, Μπράνκοβιτς 1, Στανόγεβιτς 1, Γιάνκοβιτς 1, Τσουκ 2, Κόγιτς, Ουκρόπινα, Ποζνάνοβιτς, Πλιέβαντσιτς, Άντιτς, Λούκιτς 1, Βρλιτς 1, Τοντορόβσκι

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x