Πόλο

Με φόρα στη Γένοβα για να συνεχίσει το σερί ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Προ Ρέκο στη Γένοβα, για την τρίτη αγωνιστική του Champions League, με στόχο το 3/3.

Την τρίτη του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στο φετινό Champions League θα διεκδικήσει στη Γένοβα ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους με την Προ Ρέκο, με στόχο να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ολυμπιακός και Προ Ρέκο είναι αήττητοι ως τώρα στον Β’ όμιλο της διοργάνωσης, με την ιταλική ομάδα να προηγείται βαθμολογικά, αφού οι Πειραιώτες πήραν το ματς με τη Γιουγκ στα πέναλτι.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 20:00, σε τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤSports.

Τη μεγάλη δυσκολία της αναμέτρησης τόνισε ο Χέρβο Κόλιανιν στις δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα του Ολυμπιακού: «Η πιο δύσκολη δοκιμασία είναι μπροστά μας, ο αγώνας με τον τρεις συνεχόμενες φορές νικητή του Champions League. Μια κορυφαία ομάδα και ένα μεγάλο τεστ, για να δούμε τις δυνατότητές μας. Πιστεύω στην καλή μας έκδοση και ότι τα παιδιά θα δώσουν το καλύτερό τους εαυτό για ένα καλό αποτέλεσμα».

Από τη μεριά του, ο Ντίνος Γενηδουνιάς είπε: «Είναι μάλλον το πιο δύσκολο παιχνίδι στον όμιλο μας, παίζοντας στην έδρα της πρωταθλήτριας Ευρώπης. Για να διεκδικήσουμε κάτι καλό από αυτόν τον αγώνα πρέπει να παραμείνουμε για 32 λεπτά 100% συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο πλάνο μας. Για να κερδίσουμε μια ομάδα σαν αυτή πρέπει να κρατήσουμε το σκορ χαμηλά και η άμυνα μας να είναι σταθερή σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Η πίεση είναι με αυτούς και αυτό είναι κάτι που μπορούμε και πρέπει να εκμεταλλευτούμε, για να διεκδικήσουμε τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x