Πόλο

Στο Βελιγράδι για τη δυνατή μονομαχία με την Νόβι Μπέογκραντ ο Ολυμπιακός

Έτοιμος για την μεγάλη μάχη με τη Νόβι Μπέογκραντ και το 2/2 στους ομίλους του Champions League, είναι ο Ολυμπιακός.

Μετά την εύκολη επικράτηση (27-4) κόντρα στον Άρη στο Παπαστράτειο, για την 5η αγωνιστική της Α1, η ομάδα πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού στρέφει την προσοχή της στην Ευρώπη. Η αποστολή των Πειραιωτών βρίσκεται στη Σερβία, όπου την Τρίτη το βράδυ (9/11, 20:45, ΕΡΤ3) αντιμετωπίζει την Νόβι Μπέογκραντ, στην πρώτη πολύ δυνατή μονομαχία της πρώτης σεζόν, για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Μετά τη νίκη επί της Ντιναμό Τιφλίδας (20-9) στην πρεμιέρα, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να συνεχίσουν νικηφόρα και να πανηγυρίσουν το «δύο στα δύο» στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, απέναντι στη διοργανώτρια του Final-8 και ιδιαίτερη ενισχυμένη Νόβι Μπέογκραντ. Στο Βελιγράδι δεν βρίσκεται με την «ερυθρόλευκη» αποστολή ο Γιώργος Δερβίσης, ο οποίος θα εκτίσει τη 2η αγωνιστική της ποινής του, αλλά και ο Γιάννης Σύρμας.

Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Μάρκο Μπίγιατς, Αχιλλέας Γραμματικός, Τζούρο Ράντοβιτς, Ντίνος Γενηδουνιάς, Γιάννης Φουντούλης, Κωνσταντίνος Γούβης, Νίκος Γκίλλας, Άντρο Μπούσλιε, Κώστας Μουρίκης, Φίλιπ Φιλίποβιτς, Θανάσης Χρυσοσπάθης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Μανώλης Ζερδεβάς, Κωνσταντίνος Μαθιόπουλος.


Θοδωρής Βλάχος: «Μια σειρά πολύ σημαντικών παιχνιδιών αρχίζουν την Τρίτη στο Βελιγράδι, με πρώτο αντίπαλο την Νόβι Μπέογκραντ. Κάθε ματς έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς, κυρίως βαθμολογική. Ταξιδεύουμε στο Βελιγράδι να αγωνιστούμε με αυτοπεποίθηση και να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου. Δεν το χαρακτηρίζουμε παιχνίδι... δίχως αύριο για εμάς. αλλά σαν πρώτο δυνατό τεστ για την ομάδα μας φέτος. Ένα πιθανό θετικό αποτέλεσμα θα μας τονώσει για την δύσκολη συνέχεια».

Άντρο Μπούσλιε: «Περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο ματς, παίζουμε κόντρα στην Νόβι Μπέογκραντ. Είναι μία εξαιρετική ομάδα, η οποία έχει πολύ καλούς παίκτες και είναι γεμάτη σε κάθε θέση. Ελπίζουμε, όμως, ότι θα τους αντισταθούμε και ότι θα είμαστε εμείς αυτοί που θα είναι χαρούμενοι μετά τον αγώνα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x