Ο Παναθηναϊκός έβαλε πολύ δύσκολα στον Ολυμπιακό, όμως οι «ερυθρόλευκοι» πανηγύρισαν στο τέλος, επικρατώντας με το οριακό 13-12 και κατακτώντας για 27η φορά το Κύπελλο στο Πόλο Ανδρών.
Στον πιο ανταγωνιστικό τελικό που έχουμε δει εδώ και πάρα πολλά χρόνια, οι «πράσινοι» εμφάνισαν πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο και είχαν το προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης που διεξήχθη στο κολυμβητήριο της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων στη Βάρη, φτάνοντας πολύ κοντά στο να κατακτήσουν το πρώτο τρόπαιο της ιστορίας τους.
Παρόλα αυτά, ο Ολυμπιακός βρήκε τον τρόπο για να επικρατήσει και να φτάσει στην κατάκτηση ενός ακόμα τροπαίου, έχοντας για πρωταγωνιστές του στο φινάλε τους Γενηδουνιά και Ζερδεβά, με νικητήριο γκολ και καθοριστική επέμβαση, αντίστοιχα.
Φυσικά, μετά το ματς, ο Ντίνος Γενηδουνιάς σήκωσε το τρόπαιο για τους «ερυθρόλευκους», που πανηγύρισαν έξαλλα αυτόν τον τίτλο.
Δείτε τα βίντεο:
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






