Πόλο

Ο Αργυρόπουλος… πλήγωσε τον Ολυμπιακό!

Με τον πρώην «ερυθρόλευκο» Αργυρόπουλο να πετυχαίνει 4 γκολ, ο Ολυμπιακός υποχρεώθηκε σε ήττα από τη Φερεντσβάρος στην Ουγγαρία (11-9), μπαίνοντας με το αριστερό στους «8» του LEN Champions League.

Την ήττα με 11-9 γνώρισε ο Ολυμπιακός στην Ουγγαρία από τη Φερεντσβάρος στην πρώτη αγωνιστική των προημιτελικών του LEN Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» στάθηκαν καλά στο πρώτο ημίχρονο, στο τρίτο οκτάλεπτο, ωστόσο, δεν βρήκαν λύσεις επιθετικά και ηττήθηκαν, τελικά, στην ουγγρική πρωτεύουσα. Πρώτος σκόρερ των Ούγγρων ήταν ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Στέλιος Αργυρόπουλος, με τέσσερα γκολ σε πέντε προσπάθειες και ήταν ο κορυφαίος για τους γηπεδούχους, που έκαναν ένα μικρό πρώτο βήμα για το Final Four (περνούν οι δύο πρώτοι από τον όμιλο).

Στον αντίποδα, ο Γενηδουνιάς με τέσσερα γκολ και ο Παπαναστασίου με δύο ήταν οι καλύτεροι της ομάδας του Χρβόγε Κόλιανιν. Ο Ολυμπιακός, πλέον, θα ψάξει την πρώτη του νίκη στα προημιτελικά απέναντι στην Μπαρτσελονέτα (20/3, 18:00) στο Παπαστράτειο, με τους Ισπανούς να έχουν σημειώσει ήδη την πρώτη τους νίκη κόντρα στην Μπρέσια.



ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 3-2, 2-2, 2-0, 4-5

ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ: Ζακόνι, Μάντιτς 3, Μόλναρ, Μερκούλοφ, Αργυρόπουλος 4, Ντι Σόμα 1, Φεκέτε, Βίγκβαρι 1, Νέμετ, Νάγκι 1, Γιάνσικ 1, Νταμόντε, Βόγκελ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ζερδεβάς, Λόντσαρ, Βάμος 1, Γενηδουνιάς 4, Φουντούλης 2, Χαλυβόπουλος, Δερβίσης, Μπούσλιε, Αλαφραγκής, Δήμου, Γκίλλας, Παπαναστασίου 2, Δαμίγος

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΟΝ Β ΟΜΙΛΟ

Μπαρτσελονέτα-Μπρέσια 12-8

Φερεντσβάρος-Ολυμπιακός 11-9

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Μπαρτσελονέτα 3
Φερεντσβάρος 3
Ολυμπιακός 0
Μπρέσια 0

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x