Πόλο

Έφτασαν για Ολυμπιακό Μπούσλιε και Μπίγιατς

Ο Άντρο Μπούσλιε και ο Μάρκο Μπίγιατς έφτασαν στην Ελλάδα το απόγευμα της Κυριακής για να ενσωματωθούν στο σύνολο του Ολυμπιακού.

Στην Ελλάδα βρίσκονται από το απόγευμα της Κυριακής ο Μάρκο Μπίγιατς και ο Άντρο Μπούσλιε, προκειμένου να μπουν στην προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Οι δύο Κροάτες ταξίδεψαν από το Ντουμπρόβνικ με προορισμό την Αθήνα και… έπιασαν σήμερα δουλειά.

Στις δηλώσεις κατά την άφιξή του, ο Μπίγιατς δήλωσε στο olympiacossfp.gr: «Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Που είμαι μέλος του Ολυμπιακού. Έχω ακούσει τα καλύτερα για την ομάδα και την πόλη του Πειραιά, από όλους τους Κροάτες που έχουν αγωνιστεί στον Ολυμπιακό. Ελπίζω με την ομάδα να κάνουμε μια πολύ καλή σεζόν. Είχαμε ένα δύσκολο καλοκαίρι με τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ξεκουραστήκαμε και είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε μια νέα σεζόν. Πρέπει να κάνουμε μια καλή προετοιμασία και ανυπομονώ να ξεκινήσουμε αύριο. Ελπίζω και εύχομαι ο κόσμος να μπορέσει να είναι μέρος αυτής της ομάδας. Να μας επιτρέψει ο κορονοϊός να είναι δίπλα μας. Ανυπομονώ για να παίξω μπροστά στον κόσμο του Ολυμπιακού».

Από την άλλη, ο Μπούσλιε σχολίασε: «Ξεχωριστή στιγμή για εμένα. Επέστρεψα στο σπίτι μου. Στο δεύτερο σπίτι μου. Ξεκινάμε αύριο και θα δούμε πως θα κυλήσει η χρονιά. Έχουμε και κάποια νέα παιδιά, σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές που ήμουν στην ομάδα. Να ξεκινήσουμε αύριο και να δούμε τη νέα σεζόν τον κόσμο μας στο κολυμβητήριο. Είμαι ενθουσιασμένος για την επιστροφή μου στον Ολυμπιακό. Εύχομαι το Παπαστράτειο και τα άλλα κολυμβητήρια να είναι γεμάτα με τον κόσμο μας και να γιορτάσουμε όλοι μαζί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x