Πόλο

Ήττα για την Εθνική πόλο γυναικών

Με ήττα συνέχισε τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά του Σάσαρι η Εθνική πόλο γυναικών, αφού έχασε από την Ουγγαρία 9-11 για τη δεύτερη ημέρα της διοργάνωσης.

Η Εθνική πόλο γυναικών έχασε 9-11 από την Ουγγαρία για τη δεύτερη ημέρα του τουρνουά του Σάσαρι στη Σαρδηνία και έμεινε χωρίς νίκη στη διοργάνωση μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας με την Ιταλία την Τετάρτη, ελπίζοντας για της πρώτη της επιτυχία στο τρίτο ματς κόντρα στην Ολλανδία την Παρασκευή στις 17:30.

Οι αθλήτριες της Αλεξίας Καμμένου πάλεψαν κόντρα στην πανίσχυρη αντίπαλό τους, αλλά πλήρωσαν κάποιες αδράνειες στην άμυνα στο τρίτο οκτάλεπτο, με γκολ της Ουγγαρίας να μένουν αναπάντητα.


Οκτάλεπτα: 1-1, 3-2, 4-2, 3-4

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Κις, Σιλάγκι, Φάρκας 1, Γκουρισσάτι 2, Χόρβατ, Μαχιέου 1, Μάτε 1, Περεστέγκι 1, Λεϊμέτερ 2, Ριμπάνσκα, Φάραγκο 1, Γκάρντα 2, Νεσμέλι, Ντομσόντι

ΕΛΛΑΔΑ (Αλεξία Καμμένου): Σταματοπούλου, Πλευρίτου Ελ. 2, Χυδηριώτη 1, Ελληνιάδη, Πλευρίτου Μ. 3, Ξενάκη 2, Νίνου, Πάτρα, Αγγελίδη, Πλευρίτου Β., Γιαννοπούλου 1, Μυριοκεφαλιτάκη, Σωτηρέλη, Τσιμάρα, Φουντωτού

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x