Πόλο

Ανακοίνωσε και Ρομπόπουλο στο πόλο ο Παναθηναϊκός

Δεύτερη μεταγραφή μέσα στην ημέρα για το τμήμα πόλο ανδρών του Παναθηναϊκού, με τον ΑΟ να ανακοινώνει την απόκτηση και του Χάρη Ρομπόπουλου.

Νέα κίνηση ενίσχυσης της ομάδας πόλο ανδρών του Παναθηναϊκού μέσα στην Κυριακή, αφού μετά από την μεταγραφή του Θωμά Γαβαλά, το «τριφύλλι» ανακοίνωσε κι εκείνη του Χάρη Ρομπόπουλου.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον αμυντικό Χάρη Ρομπόπουλο για το τμήμα υδατοσφαίρισης του Συλλόγου, την αγωνιστική σεζόν 2021-2022.

Μια ακόμα σημαντική μεταγραφική προσθήκη για το τμήμα πόλο του ΠΑΟ καθώς ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του τον Χάρη Ρομπόπουλο.
Έχει πλούσια εμπειρία με τις μικρές εθνικές ομάδες, καθώς ο νεαρός αθλητής έχει στεφθεί Πρωταθλητής Ευρώπης το 2018 στο Μινσκ και Παγκόσμιος Πρωταθλητής το 2019 στο Κουβέιτ.

Αναλυτικά το βιογραφικό του
2014-2016 ΝΟ Βουλιαγμένης
2016-2018 ΑΝΟ Γλυφάδας
2018-2020 Παλαιό Φάληρο
2020-2021 Εθνικός

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Ρομπόπουλος τόνισε: “Είμαι πολύ χαρούμενος και ευχαριστημένος που βρίσκομαι πλέον στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Από πλευράς θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό έτσι ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει”».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x