Πόλο

Ανανέωσε με δύο το πόλο του Παναθηναϊκού

Στην ομάδα πόλο ανδρών του Παναθηναϊκού θα συνεχίσουν και την επόμενη σεζόν την καριέρα τους οι Δημήτρης Σγουρίδης και Κώστας Κανδανολέων, όπως ανακοίνωσε τη Δευτέρα ο ΑΟ.

Αθλητές του Παναθηναϊκού θα παραμείνουν και την επόμενη σεζόν οι Δημήτρης Σγουρίδης και Κώστας Κανδανολέων. Ο «πράσινος» Ερασιτέχνης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με τους δυο πολίστες για έναν ακόμα χρόνο.

Η ανακοίνωση για Σγουρίδη:
«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Σγουρίδη για την αγωνιστική περίοδο 2023-24 για το ανδρικό τμήμα πόλο.
Ο νεαρός φουνταριστός θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα με το "τριφύλλι" για δεύτερη χρονιά και να ενισχύει το τμήμα στις εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Δημήτρης Σγουρίδης δήλωσε στο pao1908: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω για δεύτερη χρονιά στον Παναθηναϊκό και είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τη νέα σεζόν. Ελπίζω ο κόσμος να συνεχίσει να μας στηρίζει στα επόμενα παιχνίδια και να έχουμε μια καλή πορεία τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη».

Η ανακοίνωση για Κανδανολέοντα:
«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κώστα Κανδανολέοντα για την αγωνιστική περίοδο 2023-24 για το ανδρικό τμήμα πόλο.
Ο σύλλογος συνεχίζει τις ανανεώσεις στο τμήμα υδατοσφαίρισης με τον Κώστα Κανδανολέοντα, που αναμένεται να ενισχύσει την ομάδα και τη νέα σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Κανδανολέων ανέφερε στο pao1908: « Είμαι πολύ χαρούμενος που και τη νέα σεζόν θα φοράω το σκουφάκι του Παναθηναϊκού. Η περυσινή σεζόν ήταν η βάση για να αρχίσει να δημιουργείται μια ομάδα αντάξια του ονόματος του Παναθηναϊκού. Μαζί με τους συμπαίκτες μου είμαι σίγουρος πως θα καταβάλλουμε τα μέγιστα για μια καλή πορεία στην Ευρώπη, αλλά και στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x