Πόλο

Ανακοίνωσε δύο ανανεώσεις και μία μεταγραφή το πόλο του Παναθηναϊκού

Με δυο ανανεώσεις και μία μεταγραφή ενισχύθηκε τη Δευτέρα η ομάδα πόλο ανδρών του Παναθηναϊκού, όπως ανακοίνωσε την ίδια μέρα ο Ερασιτέχνης.

Στον Παναθηναϊκό θα αγωνιστούν και τη φετινή σεζόν οι Φάνης Δευτεραίος και Παναγιώτης Σιαμάς. Ο Ερασιτέχνης ανακοίνωσε την παραμονή των δύο πολιστών στο τμήμα για τον επόμενο χρόνο.

Παράλληλα, ο ΑΟ ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Τόττη.

Αναλυτικά, οι ανακοινώσεις:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Φάνη Δευτεραίο για το τμήμα πόλο του "τριφυλλιού" για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.

Σε μια πολύ σημαντική ανανέωση προχώρησε το τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού για τη νέα χρονιά, καθώς διατήρησε στο έμψυχο δυναμικό του Φάνη Δευτεραίου.

Ο 18χρονος περιφερειακός θα ενισχύσει την ομάδα και τη νέα χρονιά και αναμφίβολα είναι μια καλή περίπτωση για τη θέση και την ηλικία του. Πρόκειται για ένα μέλος της Εθνικής ομάδας Νέων, ενώ ήταν πρωταθλητής Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό στους Παίδες το 2017 και το 2019.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Δευτεραίος τόνισε πως:«Είναι μεγάλη η χαρά μου που συνεχίζω και φέτος στην ομάδα του Παναθηναϊκού. Είμαι χρόνια στην ομάδα, από τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα, και σίγουρα είναι μεγάλη η τιμή, αλλά και η πρόκληση για μένα να είμαι στη φετινή ανδρική ομάδα. Θεωρώ ότι έχουμε καλό υλικό και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό».

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Παναγιώτη Σιαμά για το τμήμα υδατοσφαίρισης για την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.

Σε μια ακόμα σημαντική ανανέωση προχώρησε το τμήμα πόλο του "τριφυλλιού", αφού θα διατηρήσει στο έμψυχο δυναμικό του και φέτος τον Παναγιώτη Σιαμά.

Ο 18χρονος αμυντικός είναι μια αξιόπιστη λύση και είναι ένας από τους αξιόλογους πολίστες στην ηλικία του. Βρίσκεται στον Παναθηναϊκό από το 2015 και έχει πανηγυρίσει πολλές επιτυχίες στις μικρές ηλικιακές κατηγορίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν βασικό στέλεχος της Εθνικής ομάδας που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο πρόσφατο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων.

Σε δήλωση του στο www.pao1908.com ο Σιαμάς επισήμανε πως: «Η χαρά μου είναι μεγάλη που παραμένω στον Παναθηναϊκό και τη φετινή χρονιά. Βρίσκομαι στα τμήματα υποδομής του συλλόγου από το 2015 και, ασφαλώς, είναι τιμή να βρίσκομαι και φέτος στην ανδρική ομάδα. Από την πλευρά μου, θα κάνω ότι μπορώ, ώστε να πετύχουμε όλους τους στόχους μας».

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιάννη Τόττη για την ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης την αγωνιστική σεζόν 2022-2023.

Σε μια ακόμα σημαντική προσθήκη προχώρησε το τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού, καθώς ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό του τον Γιάννη Τόττη από τον ΠΑΟΚ.

Ο 17χρονος περιφερειακός είναι ένας από τους πλέον εξελίξιμους παίκτες στην ηλικία του και φέτος θα φορέσει το "πράσινο" σκουφάκι.

Ήταν πρωταθλητής τη σεζόν που πέρασε στους Νέους με τον "Δικέφαλο του Βορρά", ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν στις κλήσεις της Εθνικής ομάδας στους πρόσφατους Μεσογειακούς Αγώνες του Οράν. Επιπλέον, ήταν στην Εθνική ομάδα Εφήβων στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2021.

Ξεκίνησε την καριέρα του στον Ηρακλή, ενώ, στη συνέχεια, μεταπήδησε στον συμπολίτη ΠΑΟΚ, όπου και κατέκτησε πανελλήνιους τίτλους στις μικρές ηλικιακές κατηγορίες.

Σε δήλωσή του στο www.pao1908.com ο Τόττης ανέφερε πως: «Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάσσομαι στην οικογένεια του Παναθηναϊκού και, ασφαλώς, είναι μια πρόκληση για μένα. Θέλω να προσφέρω, από την πλευρά μου, ότι μπορώ, ώστε να φτάσει η ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται τη φετινή χρονιά. Πιστεύω με το ρόστερ που έχουμε φτιάξει, με τον κόουτς Μάζη και τη βοήθεια του κόσμου θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x