Πόλο

Έκανε με άνεση το 2-0 κόντρα στον Παναθηναϊκό και πήρε την πρόκριση στους τελικούς ο Ολυμπιακός

Χωρίς να αντιμετωπίσει δυσκολίες, ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με άνεση του Παναθηναϊκού και στον δεύτερο μεταξύ τους ημιτελικό, κλείνοντας ραντεβού με τη Βουλιαγμένη στους τελικούς της Α1 πόλο Ανδρών!

Με άνεση στους τελικούς της Α1 πόλο Ανδρών ο Ολυμπιακός!

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν αντιμετώπισαν δυσκολίες ούτε στη δεύτερη συνάντησή τους με τον Παναθηναϊκό για την ημιτελική φάση του φετινού πρωταθλήματος, πανηγυρίζοντας τη νίκη με 12-4 και συνεχίζοντας το κυνήγι για την κατάκτηση του 12ου συνεχόμενου τίτλου τους!

Έτσι, οι Πειραιώτες έκαναν το 2-0 στη σειρά και πήραν την πρόκριση, κλείνοντας ραντεβού με τη Βουλιαγμένη, η οποία ξεπέρασε επίσης με 2-0 το εμπόδιο του ΠΑΟΚ. Έχοντας το προβάδισμα καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, οι παίκτες του Χέρβο Κόλιανιν ξέφυγαν με 10-1 στο πρώτο ημίχρονο και στη συνέχεια έριξαν ρυθμό, γεγονός που μαρτυρά και το επί μέρους 2-2 των δύο επόμενων οκταλέπτων.

Τα οκτάλεπτα: 0-4, 1-6, 2-1, 1-1

Παναθηναϊκός (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Πορτοκάλης, Κανδανολέων, Παπανικολάου Ν., Νικολαΐδης Γ., Στίβενσον 2, Μπραΐμης 2, Σγουρίδης, Χατζηγούλας, Δερμιτζάκης Δ., Αγκόρτσας, Αλβέρτης, Κρατημένος, Χωματάς, Ζερβουδάκης

Ολυμπιακός (Χέρβο Κόλιανιν): Ζερδεβάς, Λόντσαρ 1, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 4, Γούβης 1, Δερβίσης 1, Μπούσλιε, Αλαφραγκής, Δήμου Τ., Νικολαΐδης Δ. 2, Παπαναστασίου 1, Δαμίγος, Γκίλλας 1

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x