Πόλο

Ήττα στις λεπτομέρειες για Παναθηναϊκό

Έπεσε μαχόμενος ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχασε 7-8 από την Πρίμορατς Κότορ στην Κροατία στην πρεμιέρα των ομίλων του Euro Cup πόλο ανδρών και στην επιστροφή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Παναθηναϊκός πάλεψε, αλλά έχασε 7-8 από την Πρίμορατς Κότορ στην Κροατία στην πρεμιέρα των ομίλων του Euro Cup πόλο ανδρών κι έδειξε πως μπορεί να διεκδικήσει κάτι καλό στις διοργανώσεις που θα συμμετάσχει στη φετινή σεζόν.

Πρώτος σκόρερ για την ομάδα του Δημήτρη Μάζη ήταν ο Αγκόρτσας με 4 γκολ, ενώ 2 πρόσθεσε ο Δερμιτζάκης.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Παρασκευή στις 21:00 στον ελληνικό "εμφύλιο" τον ΓΣ Περιστερίου.

Η «οικοδέσποινα» προηγήθηκε 1-0 κι ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε με τον Αγκόρτσα 1-1, όμως ο Μπργκούλιαν έκανε το 2-1 στην ολοκλήρωση της πρώτης περιόδου και σε παίκτη παραπάνω.

Στη δεύτερη περίοδο, η Πρίμορατς έχασε πέναλτι στην πρώτη της επίθεση, αλλά έφτασε στο 3-1. Ο Σγουρίδης μείωσε 3-2 κι ο Αγκόρτσας ισοφάρισε 3-3 και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε ισόπαλο, αφού οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που τους δόθηκαν.

Στην τρίτη περίοδο, ο Μάσιτς έκανε το 4-3, όμως ξανά ο Αγκόρτσας ισοφάρισε. Οι Κροάτες με σερί 3-0 έφτασαν στο 7-4 πριν μειώσει ο Αγκόρτσας στον παίκτη παραπάνω.
Στα μισά της τέταρτης περιόδου, ο Ριστίσεβιτς απέκρουσε και δεύτερο πέναλτι κι ο Παναθηναϊκός μείωσε 7-6 με τον Δερμιτζάκη.

Ο Μπργκούλιαν έκανε το 8-6, όμως ο Δερμιτζάκης με τρομερό σουτ από την περιφέρεια 52’’ πριν τη λήξη διαμόρφωσε το 8-7. Ο Παναθηναϊκός είχε μεγάλη ευκαιρία στην τελευταία φάση του παιχνιδιού να ισοφαρίσει, αφού έχασε κόντρα με τον Στίβενσον.


Τα οκτάλεπτα: 2-1, 1-2, 2-1, 3-3

Παναθηναϊκός (Δημήτρης Μάζης): Ριστίτσεβιτς, Δευτεραίος, Κανδανολέων, Ζερβουδάκης, Νικολαΐδης, Στίβενσον, Μπραΐμης, Σγουρίδης 1, Χατζηγούλας, Δερμιτζάκης 2 Δ., Αγκόρτσας 4 , Αλβέρτης, Κρατημένος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x