Πόλο

Πανέτοιμη για το Παγκόσμιο η Εθνική Γυναικών: Οι 15 της Αλεξίας Καμμένου

Ανακοινώθηκε η αποστολή της Εθνικής πόλο Γυναικών που θα ταξιδέψει στην Ντόχα για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου.

Πανέτοιμη για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου που θα διεξαχθεί στην Ντόχα είναι η Εθνικό πόλο γυναικών. Η Αλεξία Καμμένου ανακοίνωσε τη 15μελη αποστολή που θα ταξιδέψει την Παρασκευή (2/2/ - 13:20) στην πρωτεύουσα του Κατάρ με στόχο να παραμείνει στον δρόμο των επιτυχιών.

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη και η Ελευθερία Πλευρίτου θα αγωνιστούν για έβδομη φορά στην κορυφαία διοργάνωση, ενώ η Ελένη Ξενάκη και η Μαργαρίτα Πλευρίτου θα μετρήσουν την έκτη τους συμμετοχή.

Αναλυτικά, η «γαλανόλευκη» αποστολή για το Παγκόσμιο:.
Αλεξάνδρα Ασημάκη (6), Ειρήνη Νίνου (3), Αθηνά - Δήμητρα Γιαννοπούλου (2), Χρυσή Διαμαντοπούλου (4), Ελένη Ελληνιάδη (2), Μαρία Πάτρα (2), Νικόλ Ελευθεριάδου (3), Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη (2), Ελένη Ξενάκη (5), Βασιλική Πλευρίτου (2), Ελευθερία Πλευρίτου (6), Μαργαρίτα Πλευρίτου (5). Ιωάννα Σταματοπούλου (3), Φωτεινή Τριχά (1), Ιωάννα Χυδηριώτη (4).

Η Ελλάδα συμμετέχει στον δεύτερο όμιλο και θα αρχίσει τις υποχρεώσεις της την Κυριακή (4/2 – 12:00) απέναντι στη Γαλλία. Στη δεύτερη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει την Ισπανία (6/2 – 19:00) και για την τρίτη αγωνιστική θα βρει μπροστά της την Κίνα (8/2 – 18:30)

Οι άλλοι τρεις όμιλοι του Παγκόσμιου πρωταθλήματος:
Α όμιλος: Βραζιλία, ΗΠΑ, Καζακστάν, Ολλανδία
Γ όμιλος: Ουγγαρία, Αυστραλία, Σιγκαπούρη, Νέα Ζηλανδία
Δ όμιλος: Ιταλία, Νότια Αφρική, Βρετανία, Καναδάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x