Πόλο

Ματσάρα στη Νεα Σμύρνη με νικητή τον Πανιώνιο και θρίλερ για τους τελικούς!

Σε μια πραγματική ματσάρα, ο Πανιώνιος επικράτησε 8-7 της Βουλιαγμένης στη Νέα Σμύρνη, ισοφάρισε σε 1-1 τη σειρά και όλα θα κριθούν στο τρίτο ματς!

Μαχητικός ο Πανιώνιος, δεν τα παράτησε λεπτό στη Νέα Σμύρνη και κατάφερε να επικρατήσει του ΝΟ Βουλιαγμένης με 8-7 στον δεύτερο μεταξύ τους ημιτελικό των πλέι οφ της Α1 ανδρών και ισοφάρισε την σειρά σε 1-1, με το παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης (18/5, 18:00) στον Λαιμό να κρίνει την ομάδα που θα προκριθεί στον τελικό.

Οι παίκτες του Κώστα Δήμου βρέθηκαν πίσω με 4-3 στην αρχή, ανάκτησαν το προβάδισμα και από το 5-4 και μετά βρίσκονταν συνεχώς μπροστά, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή της ημέρας τον αρχηγό της ομάδας Γιώργο Καλαϊτζή, ο οποίος σημείωσε τέσσερα γκολ. Οι «κυανέρυθροι» είχαν εξαιρετική λειτουργία στον παραπάνω, όπου πέτυχαν τα περισσότερα, αν όχι όλα τα γκολ τους, ενώ και ο Κώστας Λυμαράκης ήταν «βράχος» στο τέρμα και οργάνωνε μία τρομερή άμυνα. Ο ΝΟΒ από την άλλη, στερήθηκε τον τραυματία από τον πρώτο αγώνα Στάθη Καλογερόπουλο.

Το 8-6 έγινε από τον Τάκη Δήμου. Ο Λυμαράκης έκανε μία καθοριστική επέμβαση σε σουτ του Καπότση στον παραπάνω του ΝΟΒ, που κράτησε τη διαφορά στα δύο γκολ. Στο τελευταίο λεπτό, η Βουλιαγμένη κέρδισε άλλη μία αποβολή και ο Κόλιανιν κάλεσε το δεύτερο τάιμ άουτ, με τον Καπότση να μειώνει στο 8-7 στο πιο κρίσιμο σημείο της αναμέτρησης. Στην τελευταία επίθεση των «μπέμπηδων», ο χρόνος επίθεσης έληξε και η νίκη ήρθε για τον Πανιώνιο. Οι φίλαθλοι του Πανιωνίου είχαν κατακλύσει το κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης και δημιούργησαν καταπληκτική ατμόσφαιρα.

Οκτάλεπτα: 1-2, 2-2, 3-1, 2-2.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης, Μπουζαλάς, Σπούνερ 1, Μπραΐμης, Μαυράκης, Καλαϊτζής 4, Μουρατίδης, Παπάκος, Μοσκόφ 2, Δήμου Τάκης 1, Καπετανάκης, Καζάκος, Ζουρίδης, Κουκουνάς.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης 1, Αλαφραγκής, Γκιουβέτσης 2, Τρούλος, Πάπαριτς, Λόζινα, Κωνσταντόπουλος, Χαλυβόπουλος Αρ. 1, Καπότσης 3, Κουρούβανης Ν., Σκουμπάκης, Ανδρεάδης, Καστρινάκης, Σαπουνάκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x