Πόλο

Ανακοίνωσε Μπιτάτζε ο Πανιώνιος

Πολίστας του Πανιωνίου έγινε την Τρίτη ο Γεωργιανός φουνταριστός, Αντρια Μπιτάτζε.

Μεταγραφή έκπληξη από τον Πανιώνιο στο πόλο. Οι «κυανέρυθροι» ανακοίνωσαν την Τρίτη την απόκτηση του Αντρια Μπιτάτζε για τον επόμενο χρόνο. Ο 25χρονος διεθνής Γεωργιανός φουνταριστός έχει αγωνιστεί σε σημαντικές ευρωπαϊκές ομάδες κατά το παρελθόν και έχει περάσει από όλες τις βαθμίδες των εθνικών ομάδων της πρώην σοβιετικής χώρας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του διεθνούς φουνταριστού Andria Bitadze. Ο Andria Bitadze, διεθνής με την εθνική Γεωργίας, είναι γεννηθείς 17.05.1997 με ύψος 204 cm και βάρους 111 Kgr.

Έχει αγωνιστεί με τις PVK Jadran Herceg-Novi (2013 — 2015), CN Barcelona, Barcelona (2015 — 2016), Roma Vis Nova, Rome (2016 — 2018), VK Crvena Zvezda, Belgrade (2018 — 2019) και WPC Dinamo Tbilisi 2019 — σήμερα. Με όλες αυτές τις ομάδες έχει σημειώσει πολλές διακρίσεις, παίζοντας ταυτόχρονα για πολλά χρόνια και στο Champions League, αποκτώντας μεγάλη εμπειρία σε επίπεδο κορυφαίων εθνικών και ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Σε επίπεδο εθνικών ομάδων, έχει συμμετάσχει επί σειρά ετών στις εθνικές ομάδες εφήβων, νέων ανδρών, ανδρών σε σημαντικές διοργανώσεις μέχρι και σήμερα, όπου συνεχίζει με την εθνική ομάδα της Γεωργίας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου που διεξάγεται στην Ουγγαρία.

Με την απόκτησή του, η ομάδα μας ισχυροποιείται ακόμη πιο πολύ, ειδικά στην επιθετική της γραμμή.

Adria, καλώς όρισες στην ομάδα μας!!! Σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!!!».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x