Πόλο

Καλή κλήρωση για Πανιώνιο στα προκριματικά του Champions League

Πολύ βατή η κλήρωση του Πανιωνίου στον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Η τύχη χαμογέλασε στον Πανιώνιο και η κλήρωση για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Champions League, που έγινε σήμερα στη Ρώμη, ήταν πολύ καλή για τους Νεοσμυρνιώτες.

Οι «κυανέρυθροι» κληρώθηκαν στον Δ΄ όμιλο και, μαζί με τη γαλλική Τιρκουάν (που θα είναι και η οικοδέσποινα του γκρουπ), είναι τα ακλόνητα φαβορί για τις δύο προνομιούχες θέσεις, που οδηγούν στον επόμενο γύρο. Τον όμιλο συμπληρώνουν η Βιτόρια Γκιμαράες από την Πορτογαλία, η Μπάνια Λούκα από τη Βοσνία και η Κάστρουπ από τη Δανία.

Οι αγώνες θα γίνουν το διάστημα 29 Σεπτεμβρίου-2 Οκτωβρίου. Οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο προκρίνονται στη Β΄ προκριματική φάση, όπου θα μπει στη «μάχη» και η Βουλιαγμένη. Μετά τις αλλαγές στις οποίες προχώρησε η LEN στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ο τρίτος και ο τέταρτος κάθε ομίλου συνεχίζουν στο Euro Cup, ενώ ο τελευταίος στα δύο γκρουπ των πέντε ομάδων πηγαίνει στο νεοσύστατο Challenger Cup.

Αναλυτικά οι τέσσερις όμιλοι:

Α΄ ΟΜΙΛΟΣ (Χετ Ραφάιν/Ολλανδία): Βάσας (Ουγγαρία), Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία), Πρίμορατς Κότορ (Μαυροβούνιο), Χετ Ραφάιν (Ολλανδία), Ινβίκτουμ Σαράγεβο (Βοσνία)
Β΄ ΟΜΙΛΟΣ (Οραντέα/Ρουμανία): Σαβόνα (Ιταλία), Γαλατάσαραϊ (Τουρκία), Οραντέα (Ρουμανία), ΑΣΑ Τελ Αβίβ (Ισραήλ)
Γ΄ ΟΜΙΛΟΣ (Χέρτσεγκ Νόβι/Μαυροβούνιο): Μλάντοστ Ζάγκρεμπ (Κροατία), Γιάντραν Χέρτσεγκ Νόβι (Μαυροβούνιο), Ζαϊμπας (Λιθουανία), Ενκα (Τουρκία)
Δ΄ ΟΜΙΛΟΣ (Τιρκουάν/Γαλλία): ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, Τιρκουάν (Γαλλία), Βιτόρια Γκιμαράες (Πορτογαλία), Μπάνια Λούκα (Βοσνία), Κάστρουπ (Δανία)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x