Πόλο

Συμφωνία Πανιωνίου με Θωμάκο!

Ο Πανιώνιος έκανε κάτι το διαφορετικό στο ελληνικό πόλο, αφού κατέβαλε στον Γιάννη Θωμάκο τα δεδουλευμένα του από την εποχή που ο διεθνής φουνταριστός αγωνιζόταν στους κυανέρυθρους».

Τίμησε την ιστορία του ο Πανιώνιος. Οι «κυανέρυθροι» ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους με τον Γιάννη Θωμάκο για την καταβολή των δεδουλευμένων του από την εποχή που ο διεθνής φουνταριστός φόραγε τη φανέλα της ομάδας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ως ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣ ΣΜΥΡΝΗΣ, ανακοινώνουμε την συμφωνία με τον Ολυμπιονίκη και πρώην αθλητή μας, Γιάννη Θωμάκο, για καταβολή των δεδουλευμένων του που υπήρχαν από το παρελθόν όταν κι αγωνιζόταν στην ομάδα μας.

Έτσι, με τον τρόπο αυτό, κλείνει μια ακόμα οικονομική εκκρεμότητα του παρελθόντος απέναντι σε έναν άνθρωπο που προσέφερε τα μέγιστα, τιμώντας τα κυανέρυθρα όσο λίγοι!

Ακολουθεί δήλωση του Γιάννη Θωμάκου μετά τη συμφωνία: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους ανθρώπους της διοίκησης του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και ειδικότερα τον πρόεδρο του συλλόγου, Ντάντο Θεόδωρο, και τον αντιπρόεδρο, Βέλλη Νικήτα, για την ηθική, έντιμη και δίκαιη πράξη τους να επέλθουμε σε συμφωνία για την καταβολή των δεδουλευμένων των περιόδων 2010-11 και 2012-13.

Με χαροποίει ιδιαίτερα που βλέπω πως ο σύλλογος βρίσκεται σε καλά χέρια και συμπεριφορές σαν αυτές δείχνουν ότι ο μόνος δρόμος που θα ακολουθήσει ο Πανιώνιος είναι αυτός των επιτυχιών. Αναμφίβολα, αξίζει η στήριξη από τον κόσμο σε μία τέτοια μεγάλη και σοβαρή προσπάθεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x