Πόλο

Δυσκολεύτηκε, αλλά προκρίθηκε στους τελικούς ο Ολυμπιακός

Έστω και δύσκολα, ο Ολυμπιακός νίκησε στη Νέα Σμύρνη 11-7 τον Πανιώνιο στον δεύτερο μεταξύ τους ημιτελικό της Α1 πόλο ανδρών και προκρίθηκε στους τελικούς του πρωταθλήματος.

Πιστός στο ραντεβού του με τους τελικούς της Α1 πόλο ανδρών ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν 11-7 τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη στον δεύτερο μεταξύ τους ημιτελικό του πρωταθλήματος και, με 2-0 στη σειρά, πήραν την πρόκριση για τους τελικούς όπου θα αντιμετωπίσουν Βουλιαγμένη ή Απόλλωνα Σμύρνης.

Αντίθετα, οι «κυανέρυθροι» θα παίξουν για την τρίτη ή την τέταρτη θέση με μειονέκτημα έδρας κόντρα στον ηττημένο του παραπάνω ζευγαριού.

Ο Πανιώνιος το πάλεψε, αλλά οι παίκτες του Ιγκόρ Μιλάνοβιτς βρήκαν τις λύσεις στο δεύτερο και στο τρίτο οκτάλεπτο κι έφτασαν στο +2. Ο Πανιώνιος ισοφάρισε 7-7, αλλά τα γκολ των Βάμος και Φουντούλη έφεραν το 9-7 και μια καθοριστική απόκρουση σε πέναλτι από τον Ζερδεβά απέβη καθοριστική για το τελικό αποτέλεσμα.


Οκτάλεπτα: 2-1, 1-3, 2-3, 2-4.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 1, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 1, Μπιτάντζε 1, Κατραούρας, Καλαϊτζής, Μουρατίδης 1, Παπάκος, Γούνας 3, Σπούνερ, Καπετανάκης, Αναγνώστου, Λοράντος, Κανελλόπουλος

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Ζερδεβάς, Δήμου Τ. 2, Βάμος 3, Γενηδουνιάς, Φουντούλης 3, Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης 1, Γραμματικός 1, Παπαναστασίου 1, Δαμίγος, Γκίλλας, Λιαντζίρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x