Πόλο

Πανιωνάρα φουλ για πρόκριση, «βούλιαξε» την Ορτίτζια στο κατάμεστο κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης!

Τεράστια νίκη για τον Πανιώνιο κόντρα στην Ορτίτζια (13-10), με τους «κυανέρυθρους» να μπαίνουν για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης στους «16» του Euro Cup!

Τεράστια νίκη πέτυχε ο Πανιώνιος, που τον βάζει για τα καλά σε τροχιά πρόκρισης στους «16» του LEN Euro Cup! Οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν 13-10 της Ορτίτζια για την 4η αγωνιστική του Δ' Ομίλου στο κατάμεστο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης και έφτασαν τους οκτώ βαθμούς, δύο περισσότερους από τους Ιταλούς. Το κυριότερο, όμως, είναι ότι κάλυψαν την ήττα του πρώτου αγώνα με 13-12 στις Συρακούσες!

Παρότι αγωνίστηκαν χωρίς τον Νίκολα Μοσκόφ και με κακή ψυχολογία, μετά τη συντριβή από τη Βουλιαγμένη στο πρωτάθλημα, οι «κυανέρυθροι» είχαν σε μεγάλη μέρα τον τερματοφύλακά τους, Κώστα Γαλανίδη, και με ένα σερί 4-0 στο δεύτερο ημίχρονο κατάφεραν να ξεφύγουν στο σκορ και να φτάσουν στη νίκη.

Με νίκη επί της Πρίμορατς Κότορ την επόμενη εβδομάδα (23/11), στο ίδιο κολυμβητήριο, η ομάδα του Κώστα Δήμου θα εξασφαλίσει και μαθηματικά το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Πρώτοι σκόρερ για τον Πανιώνιο ήταν οι Νίκος Κοπελιάδης και Κωνσταντίνος Γκιουβέτσης, που σημείωσαν τρία τέρματα, ενώ από δύο πρόσθεσαν οι Αλέξανδρος Γούνας και Αλέξα Ουκρόπινα. Από πλευράς Ορτίτζια ο Φερέρο πέτυχε τέσσερα τέρματα και ο Κάσια τρία.

Ο Πανιώνιος είχε 6/13 σε παίκτη παραπάνω, ενώ οι Ιταλοί μέτρησαν 3/10 με αριθμητικό πλεονέκτημα και 1/1 πέναλτι.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 3-3, 3-1, 4-4

Πανιώνιος (Κώστας Δήμου): Γαλανίδης, Κοπελιάδης 3, Μπουζάλας, Γκιουβέτσης 3, Παπάκος 1, Γραμματικός, Καλαϊτζής 1, Κατραούρας, Μουρίκης, Γούνας 2, Ουκρόπινα 2, Καπετανάκης 1, Λιμαράκης

Ορτίτζια (Στέφανο Πιζάρντο): Τεμπέστι, Κάσια 3, Γκρίμπαλτι 1, Λα Ρόσα, Ντι Λουτσιάνο, Κούπιτο, Μπιτάτζε 1, Καρνεσέτσι, Κοντέμι, Ινάμπα, Φερέρο 4, Ναπολιτάνο 1, Καλαμπρέσι

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x