Πόλο

Ανανέωσε με Πανιώνιο η Χριστοδούλου-Άουτ

Στην ομάδα πόλο γυναικών του Πανιωνίου θα αγωνιστεί και τη φετινή σεζόν η Αμαλία Χριστοδούλου-Αουτ, όπως ανακοίνωσαν την Τετάρτη οι «κυανέρυθροι».
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Παραμένει πολίστρια του Πανιωνίου η Αμαλία Χριστοδούλου-Αουτ. Ο «κυανέρυθρος» Ερασιτέχνης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με την 21χρονη Ελληνολλονδέζα φουνταριστή για τον επόμενο χρόνο.

Η πρώην άσος του Ολυμπιακού έχει αποκτήσει την υπηκοότητα της «χώρας της τουλίπας» κι αγωνίζεται στην εθνική ομάδα της χώρας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο Πανιώνιος ΓΣΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με την αθλήτρια υδατοσφαίρισης Αμαλία Χριστοδούλου-Αουτ, η οποία θα συνεχίσει να φορά το κυανέρυθρο σκουφάκι και την αγωνιστική περίοδο 2026-2027.

Η Αμαλία, γεννημένη το 2005, αποτέλεσε μέλος της ομάδας μας και την περυσινή αγωνιστική χρονιά, συμβάλλοντας με την αγωνιστικότητά της, το πάθος και το ταλέντο της στην επιτυχημένη πορεία του Πανιωνίου σε Ελλάδα κι Ευρώπη. Η συνέχιση της συνεργασίας μας επιβεβαιώνει την κοινή μας επιθυμία να ‘χτίσουμε’ πάνω στις βάσεις που δημιουργήθηκαν και να διεκδικήσουμε ακόμη υψηλότερους στόχους τη νέα σεζόν.

Αμαλία, σου ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα του Πανιωνίου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x