Πόλο

Στους «8» του Conference Cup ο Πανιώνιος με μεγάλη νίκη επί της Παρτίζαν!

Ο Πανιώνιος πήρε σπουδαία νίκη με 13-11 επί της Παρτιζάν στο Πότσνταμ, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στους «8» του Conference Cup. Με Γούνα και Μπιτσάκο σε μεγάλη μέρα, πάει για την πρωτιά του ομίλου.

Εντυπωσιακή εμφάνιση και μεγάλη νίκη για τον Πανιώνιο στο Πότσνταμ, όπου η ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης εξασφάλισε την πρόκριση στους «8» του Conference Cup, επικρατώντας 13-11 της Παρτίζαν. Η ομάδα του Κώστα Δήμου έφτασε στο 2/2 στη Β' προκριματική φάση και πλέον θα διεκδικήσει την πρωτιά του ομίλου απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης, σε έναν ελληνικό «εμφύλιο» που αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, το πρωί της Κυριακής (11:00, 22/02).

Η νεανική Παρτίζαν αποδείχθηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστική για τρία οκτάλεπτα, όμως πλήρωσε την απειρία της και τις πολλές ποινές που χρεώθηκε (25 συνολικά, έξι εξ αυτών πέναλτι). Ο Πανιώνιος, παρότι σκόραρε μόνο με τρεις παίκτες, βρήκε λύσεις στο κρίσιμο σημείο και με ένα σερί 3-0 ξέφυγε 12-9 στα μέσα της τελευταίας περιόδου, «κλειδώνοντας» τη νίκη.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Αλέξανδρος Γούνας με έξι γκολ (5/6 πέναλτι), ενώ ο Ανδρέας Μπιτσάκος πρόσθεσε ακόμη πέντε. Τα οκτάλεπτα ήταν: 2-3, 4-2, 3-5, 2-3.

Η σύνθεση του Πανιωνίου: Πόρτερ, Μπουζαλάς, Κ. Μπιτσάκος, Σπυθ. Καρατζάς, Παπάκος, Σουζούκι, Ανδρ. Μπιτσάκος 5, Τακάτα, Μουρίκης, Γούνας 6, Κούκουνας, Καπετανάκης 2, Μαυροβουνιώτης, Τρασάι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x