Πόλο

Ώρα Ευρώπης για Πανιώνιο και Απόλλωνα Σμύρνης: Πού θα δείτε τα παιχνίδια

Ο Απόλλων Σμύρνης θα υποδεχτεί τη Βάσας στο Σεράφειο και ο Πανιώνιος την Τριέστη στη Νέα Σμύρνη, για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Euro Cup.

Στις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις επιστρέφουν Πανιώνιος και Απόλλωνας Σμύρνης για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του EuroCup.

Στη Νέα Σμύρνη θα γίνει η μάχη των περσινών ημιφιναλίστ. Ο Πανιώνιος θα υποδεχτεί την ιταλική Τριέστη, στις 20:30, με τις δύο ομάδες να «καίγονται» για τη νίκη.

Μετά τη μεγάλη επικράτηση επί της Πρίμορατς στο Μαυροβούνιο, οι «κυανέρυθροι» θέλουν να κάνουν ένα ακόμα βήμα προς την κατάκτηση μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων του ομίλου, που δίνουν το εισιτήριο για τη συνέχεια της διοργάνωσης. Η Τριέστη, από την άλλη, θέλει να κάνει… σεφτέ για να ξαναμπεί στη μάχη της πρόκρισης.

Η βαθμολογία:


1. Ορτίτζια 6
2. Πανιώνιος 3
3. Πρίμορατς 3
4. Τριέστη 0

Δείτε ζωντανά την αναμέτρηση σε live streaming:




Στο Σεράφειο κολυμβητήριο, στις 21:00 ο Απόλλων Σμύρνης θα υποδεχτεί τη Βάσας, σε ένα ματς που έχει εξελιχθεί σε πρόωρο τελικό. Πρόκειται για τους κατόχους των τροπαίων στις δύο από τις τρεις περσινές ευρωπαϊκές διοργανώσεις, που φέτος τραβούν αντίθετες πορείες.

Ο κάτοχος του Challenge Cup, Απόλλων, έχει ξεκινήσει… στραβά, αφού μετά από δύο νίκες στο… τσακ βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας χωρίς βαθμό. Ο κάτοχος του EuroCup, από την άλλη, έχει κάνει το 2/2 και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η βαθμολογία:


1. Βάσας 6
2. Σαβόνα 3
3. Χόνβεντ 3
4. Απόλλων Σμύρνης 0

Δείτε ζωντανά την αναμέτρηση σε live streaming:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x