Πόλο

Προκρίθηκε στα ημιτελικά και εξασφάλισε Ευρώπη ο Απόλλων

Ο Απόλλων Σμύρνης επικράτησε εκτός έδρας 18-6 του ΠΑΟΚ, διπλασίασε τις νίκες του απέναντι στους «ασπρόμαυρους» και προκρίθηκε στα ημιτελικά όπου θα κοντραριστεί με τον Ολυμπιακό.

Με εντυπωσιακό τρόπο σφράγισε την πρόκρισή του στα ημιτελικά των πλέι οφ του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών ο Απόλλων Σμύρνης. Η «ελαφρά ταξιαρχία» επιβλήθηκε επί του ΠΑΟΚ και στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα της Α' φάσης των πλέι οφ, αυτή τη φορά με 18-6, μέσα στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης.

Έκανε έτσι το 2-0 στις νίκες στη σειρά και προκρίθηκε στους ημιτελικούς όπου θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό με μειονέκτημα έδρας. Παράλληλα εξασφάλισε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η ομάδα του Νικόλα Δεληγιάννη κυριάρχησε κατά κράτος από το ξεκίνημα, με πολύ καλή άμυνα και πλουραλισμό στην επίθεση, προηγήθηκε με 5-0 και 7-1 και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο μέχρι το φινάλε.

Οκτάλεπτα: 0-3, 2-4, 4-6, 0-5.

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Σιορδίλης, Σαρησάββας 2, Ραντίγεβιτς 2, Προσινικλής Ν. 1, Μαρινάγης, Κεχαλάρης, Γιαννόπουλος 1, Σγουρίδης, Παπάκος, Προσινικλής Π., Ράντονιτς, Νάνος, Μανθογιάννης, Λαλιάς, Κουγιούνης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανίδης, Αλαμάνος, Παπαγεωργίου 2, Δερμιτζάκης Δ. 1, Χατζηκυριακάκης 1, Τοράκης 1, Μοσκόφ 2, Βιτέλλας 1, Μπόουεν 2, Γούνας 4, Γωνιωτάκης 1, Σολανάκης 3, Δραγώνας, Κίτσος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x