Πόλο

Ανανέωσε με Τζελέπη ο ΠΑΟΚ

Στην ομάδα πόλο γυναικών του ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί για δεύτερη σερί σεζόν η Ελευθερία Τζελέπη, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη ο ΑΣ.

Πολίστρια του ΠΑΟΚ παραμένει και τη νέα σεζόν η Ελευθερία Τζελέπη. Ο «δικέφαλος» ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με την 29χρονη περιφερειακό για τον επόμενο χρόνο μετά την επιτυχημένη περυσινή παρουσία της στο τμήμα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα πόλο γυναικών ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Ελευθερία Τζελέπη, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024. Η Ελληνίδα περιφερειακός, γεννημένη το 1994, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά με το ασπρόμαυρο σκουφάκι ύστερα από την περυσινή πετυχημένη σεζόν.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Ελευθερία Τζελέπη δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Είναι η δεύτερη διαδοχική χρονιά που θα αγωνίζομαι με την ομάδα του ΠΑΟΚ. Είμαι πολύ χαρούμενη, καθώς η περυσινή χρονιά μας άφησε όλους μία πολύ "γλυκιά" κι ωραία ανάμνηση κι αυτό θα προσπαθήσουμε να συμβεί και φέτος.

Η ομάδα έχει ορισμένες αλλαγές, καθώς αλλάξαμε τεχνική ηγεσία και από φέτος θα έχουμε στο πλευρό μας τη Χρύσα Χατζέλλη, με την οποία έχω υπάρξει και συναθλήτρια. Επίσης, έχουν έρθει καινούργιες παίκτριες στην ομάδα, οι οποίες έχουν μεγάλη εμπειρία και πιστεύω πως θα μας βοηθήσουν αρκετά για να πετύχουμε τους στόχους τους οποίους έχουμε θέσει. Εύχομαι, πάνω απ' όλα, υγεία σε όλες τις ομάδες και καλή αρχή στο πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x