Πόλο

Ανακοίνωσε Νταλάπα ο ΠΑΟΚ

Πολίστας του ΠΑΟΚ έγινε την Τρίτη ο Ιάσονας Νταλάπας, όπως ανακοίνωσε ο Ερασιτέχνης.

Στον ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί την επόμενη σεζόν ο Ιάσονας Νταλάπας. Οι «ασπρόμαυροι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του 23χρονου περιφερειακού για την ομάδα πόλο ανδρών του συλλόγου, με τον νεαρό άσο να αγωνίζεται στον Πανιώνιο τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα πόλο ανδρών, ΠΑΟΚ Domus Ergo, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Ιάσονα Νταλάπα, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024.
Γεννημένος στις 06/01/2003, ο Ιάσονας Νταλάπας αγωνίζεται στην περιφέρεια και έχει ύψος 183cm. Έκανε τα πρώτα του βήματα στο πόλο από τον ΝΟ Πατρών, ξεχωρίζοντας αμέσως με το ταλέντο του.

Στη συνέχεια πέρασε από τον Εθνικό, για να συνεχίσει στον Πανιώνιο. Στην ομάδα της Νέας Σμύρνης δημιούργησε σημαντικές παραστάσεις τόσο από το ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, συμβάλλοντας, μάλιστα, με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στην πετυχημένη πορεία του Πανιωνίου σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Πρόκειται για έναν άκρως ταλαντούχο παίκτη, ο οποίος έχει συμμετάσχει σε όλα τα καμπ προετοιμασίας των "μικρών" ηλικιακών ομάδων της Εθνικής ομάδας.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Ιάσωνας Νταλάπας δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Νιώθω πολύ χαρούμενος κι ανυπομονώ γι’ αυτό το νέο κομμάτι στην αθλητική μου καριέρα. Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση του ΠΑΟΚ και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και με επέλεξε.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω και την ομάδα του Πανιωνίου, η οποία με βοήθησε σε αυτό το βήμα. Ευελπιστώ σε μία άψογη συνεργασία κι εύχομαι μία τέλεια σεζόν, με πολλές επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x