Πόλο

Επιστροφή του Τσολακούδη στον ΠΑΟΚ

Σημαντική ενίσχυση για τον ΠΑΟΚ, αφού ο Νίκος Τσολακίδης θα ξαναφορέσει το ασπρόμαυρο σκουφάκι.

Μετά από μια εξαιρετική χρονιά με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο Νίκος Τσολακίδης επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να ενισχύσει τον ΠΑΟΚ στην προσπάθειά του για να παρουσιαστεί καλύτερος τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Πόλο ανδρών, ΠΑΟΚ Domus Ergo, ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Νίκο Τσολακούδη, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Γεννημένος στις 04/10/1997, ο Νίκος Τσολακούδης αγωνίζεται ως περιφερειακός και έχει ύψος 196cm.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Άρη Θεσσαλονίκης το 2010, στον οποίο παρέμεινε μέχρι και το 2013.

Η συνέχεια τον βρήκε και πάλι στην Θεσσαλονίκη, αυτή την φορά για λογαριασμό του ΠΑΟΚ, όπου και πραγματοποίησε την πρώτη θητεία του, μένοντας μέχρι το 2018.

Στην συνέχεια ακολούθησε μία τριετία (2018-2021) στο Παλαιό Φάληρο, με το οποίο πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις.

Την περσινή σεζόν αγωνιζόταν με το σκουφάκι του Απόλλωνα Σμύρνης, συμβάλλοντας και εκείνος στην καλή πορεία της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Είναι διεθνής με τις «μικρές» ηλικιακές ομάδες της Εθνικής Ελλάδος».

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ Domus Ergo, ο Νίκος Τσολακούδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τους Αδερφούς Νικολαΐδη, και τον προπονητή, Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Εύχομαι μία χρονιά δίχως τραυματισμούς, και πολλές επιτυχίες. Ανυπομονώ να σας ξαναδώ από κοντά στο Ποσειδώνιο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x