Πόλο

Τρίτος στο τουρνουά του ΣΕΔΥ ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 8-6 τον Εθνικό στο «Πέτρος Καπαγέροφ» και κατέκτησε την τρίτη θέση του τουρνουά πόλο του ΣΕΔΥ.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 8-6 τον Εθνικό στον Πειραιά στον «μικρό» τελικό του τουρνουά πόλο ανδρών του ΣΕΔΥ και κατέκτησε την τρίτη θέση στη φετινή διοργάνωση, αφήνοντας στην τρίτη θέση τους «κυανόλευκους».

Το πρώτο οκτάλεπτο ήταν νευρικό επιθετικά και για τις δύο ομάδες. Με τον ΠΑΟΚ να κρατάει το «μηδέν» στην άμυνα και γκολ του Μιλάρντοβιτς, η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε 0-1.

Μεγαλύτερη ευστοχία εκατέρωθεν στο δεύτερο οκτάλεπτο. Οι Πειραιώτες έκαναν ανατροπή και έφτασαν στο 2-1, όμως ένα σερί 2-0 του ΠΑΟΚ έφερε το 2-3 στην ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου.

Στην τρίτη περίοδο, ο ΠΑΟΚ συνέχισε την πολύ καλή εικόνα του αμυντικά, κρατώντας για 7’.30’’ τον Εθνικό χωρίς γκολ. Μάλιστα, με 2-0 σερί, έφτασε στο 5-2 και η τρίτη περίοδος έληξε 5-3.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, οι δύο ομάδες προσέφεραν όμορφο θέαμα. Ο Εθνικός ισοφάρισε 5-5, ο ΠΑΟΚ έκανε το 5-6 με τον Καλάργυρο, ο Εθνικός ισοφάρισε ξανά 6-6, όμως οι Μιλάρντοβιτς και Τσολακούδης με δύο γκολ έκαναν το τελικό 6-8.


Τα οκτάλεπτα: 0-1, 2-2, 1-2, 3-3

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Γρηγοριάδης, Κατσαγούνος 1, Ιωάννου, Τεσάνοβιτς, Μπέτο 3, Θεοδόσης-Παπαλουκάς, Παπαδόγκωνας, Βιτέλλας 1, Πρωτοψάλτης, Μπεριστιάνος 1, Μαθιόπουλος, Λαδάς, Βαλλιανάτος, Ζωγράφος

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Καπράγκος, Παπαμανωλιουδάκης 1, Προσινικλής Ν., Καλαργυρός 2, Κεχαλάρης, Μιλάρντοβιτς 4, Τσολακούδης 1, Χαραλαμπόπουλος, Προσινικλής Π., Κούπμαν, Κουγιούνης, Αλειφτήρας, Λασκαρίδης, Καρατζάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x