Πόλο

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός σήκωσαν τις κούπες σε Νέους Άνδρες και Γυναίκες

Από μια κούπα στη συλλογή τους πρόσθεσαν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός, με το πρωτάθλημα Νέων Ανδρών να βάφεται «ασπρόμαυρο» και αυτό των Νέων Γυναικών, «ερυθρόλευκο»!

Ο Ολυμπιακός νίκησε σε ένα συγκλονιστικό τελικό 6-5 τον Ν.Ο.Βουλιαγμένης και κατέκτησε το πρωτάθλημα Νέων Γυναικών (Κ19). Στο κολυμβητήριο «Αντώνης Δημητρόπουλος» στη Γλυφάδα έγινε ένα σπουδαίος αγώνας. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 3-0, αλλά ο ΝΟΒ μείωσε σε 3-2 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, οι «ερυθρόλευκες» ξέφυγαν και πάλι με 5-2 αλλά στο τελευταίο οκτάλεπτο ο ΝΟ Βουλιαγμένης έκανε την μεγάλη αντεπίθεση και μείωσε σε 5-4. Η Χριστοδούλου σημείωσε το 6-4, η Αγγελίδη (τρία τέρματα) μείωσε στα 00:40 σε 6-5 ενώ σε νεκρό χρόνο σούταρε η Σάντα αλλά η εκπληκτική Κωνσταντοπούλου κράτησε αλώβητη την εστία της και την πρώτη θέση.

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 1-2, 2-0, 1-3

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Στέργιος Τοροσιάδης): Κωνσταντοπούλου, Μαργαρίτη 1, Τζωρτζακάκη 1, Σιούτη, Τριχά 1, Χαλδαίου 1, Τορνάρου 1, Δρακωτού, Α.Χριστοδούλου 1, Θεοφανοπούλου, Υφαντή, Αικ.Χριστοδούλου, Κωτσάκη, Λύγουρα, Παπαδοπούλου.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Άντυ Μελιδώνη): Λ.Μαυρωτά, Καϊάφα, Καλογεροπούλου, Σάντα 1, Μουστακαρία, Πιοβάν, Καλαϊτζή 1, Κρασσά, Παπανικολάου, Ανδρεάδη, Ευκαρπίδη, Αγγελίδη 3, Χατζή, Γεωργακοπούλου, Ντούλη.


Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε θριαμβευτικά πρωταθλητής Ελλάδας υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών (Κ19) για το 2022. Ο Δικέφαλος του Βορρά επιβλήθηκε με 12-7 επί του Πανιωνίου, στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, που έγινε την Κυριακή (1/5) το βράδυ στο κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης και κατέκτησε δίκαια το τρόπαιο.

Ο αγώνας ήταν ντέρμπι στα τρία πρώτα οκτάλεπτα, αλλά η ομάδα του Βαγγέλη Βλαζάκη, με ένα ξέσπασμα στη τελευταία πρίοδο, κυριάρχησε απόλυτα και με αιχμή του δόρατος τον Σάλεχ (5 γκολ), αλλά και τους Τόττη και Λασκαρίδη επίσης σε μεγάλη μέρα (4 και 3 γκολ αντίστοιχα), έφτασε στη μεγάλη νίκη.

Οκτάλεπτα:
0-1, 2-2, 4-2, 6-2.

ΠΑΟΚ (Βαγγέλης Βλαζάκης): Αλειφτήρας, Κορίτσας, Γιόγκας, Κεφαλάς, Φουρναράκης, Λασκαρίδης 3, Ιωσήφ, Βόλφης, Καπράγκος, Τόττης 4, Καραντζάς, Σάλεχ 5, Πατσίκας, Τσιούμας, Σπανούδης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Παναγιώτης Πρίμπας): Αναγνώστου, Μπουζαλάς 1, Κανελλόπουλος, Γιαννάτσης, Κατραούρας, Νταλάπας, Ζερβός, Μπαγιουμή, Βερβερίδης 1, Αποστολάκος, Μοσχοβέλης 3, Κουκουνάς, Μαυροβουνιώτης, Μαγγίρας, Μαυράκης 2.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x