Πόλο

Λύγισε τον Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ, άνετη νίκη η Βουλιαγμένη

Η Βουλιαγμένη επιβλήθηκε 16-6 του Πανιωνίου για την έβδομη αγωνιστική του α’ ομίλου της Α1. Μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού με 16-8.

Μια ακόμα νίκη πανηγύρισε η Βουλιαγμένη, που επιβλήθηκε 16-6 του Πανιωνίου για την έβδομη αγωνιστική της β’ φάσης. Ο ΝΟΒ κυριάρχησε πλήρως στο ματς και έφτασε τους 59 βαθμούς, προσπερνώντας στην κορυφή τον Ολυμπιακό, που αγωνίζεται σε λίγη ώρα (19:00) απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Μεγάλη νίκη πήρε ο ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκούς το Ποσειδώνιο με σκορ 16-8. Ο «δικέφαλος του βορρά» συνεχίζει στην πέμπτη θέση με 39 βαθμούς, αφήνοντας τους «πράσινους» στην έβδομη με 25.

ΠΑΟΚ DOMUS ERGO (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Σάλεχ 1, Παπαμανωλιουδάκης 1, Προσινικλής Ν. 2, Καλαργυρός, Κεχαλάρης 2, Μιλάρντοβιτς 5, Τσολακούδης 1, Χαραλαμπόπουλος 1, Προσινικλής Π. 3, Κούπμαν, Κουγιούνης, Αλειφτήρας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίτσεβιτς, Τζελάτης, Κανδανολέων 2, Σιαμάς Γ., Τόττης, Άντζιτς 2, Σγουρίδης, Χατζηγούλας, Δερμιτζάκης 3, Αλβέρτης 1, Κρατημένος, Σιαμάς Χρ., Ζερβουδάκης.


Το Περιστέρι πήρε νίκησε με σκορ 11-7 τον Εθνικό στον Πειραιά. Ο ΓΣΠ με τους τρεις βαθμούς βρίσκεται στην έκτη θέση με 36 βαθμούς, ενώ ο Εθνικός έμεινε στους 18 και θα αντιμετωπίσει στα playon τον νικητή του ματς ανάμεσα στους δύο πρώτους του β’ ομίλου, προκειμένου να σφραγίσει μια θέση στα playoffs.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x