Πόλο

Πήρε το «θρίλερ» με Παναθηναϊκό ο ΠΑΟΚ

Σε ένα πραγματικό ντέρμπι, ο ΠΑΟΚ έκανε την ανατροπή και νίκησε 9-8 τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα του τουρνουά πόλο ανδρών του ΣΕΔΥ.

Σε ένα πραγματικό ντέρμπι με πολλές διακυμάνσεις, ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό 9-8 με ανατροπή και πήρε την πρώτη του νίκη στο φετινό τουρνουά πόλο ανδρών του ΣΕΔΥ.

«Κλειστό» σε εξέλιξη το πρώτο μέρος, με τους «πράσινους» να προηγούνται 3-2. Ο «Δικέφαλος» παρουσίασε εξαιρετικό πρόσωπο στην επίθεση στο τρίτο οκτάλεπτο και έφτασε στην ανατροπή. Ο Μιλάρντοβιτς ισοφάρισε 3-3 και ο Κόουπμαν έκανε το 4-3. Ο Παναθηναϊκός απάντησε για το 4-5, όμως ο ΠΑΟΚ έκανε το 6-5 με τους Χαραλαμπόπουλο και Καλάργυρο.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, ο Παναθηναϊκός μπήκε καλύτερα και με 0-2 σερί έκανε την ανατροπή, 6-7, ωστόσο ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε με τον Κόουπμαν σε 7-7. Στο τελευταίο δίλεπτο, ο Παναθηναϊκός αρχικά έκανε το 7-8, ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε με τον Μιλάρντοβιτς σε 8-8, 22’’ πριν τη λήξη, έβγαλε την άμυνα και ο Καλάργυρος διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.


Τα οκτάλεπτα: 1-2, 1-1, 4-2, 3-3

ΠΑΟΚ Domus Ergo (Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Καπράγκος 1, Παπαμανιωλιουδάκης, Προσινικλής Ν., Καλάργυρος 2, Κεχαλάρης, Milardovic 2, Τσολακούδης, Χαραλαμπόπουλος 1, Προσινικλής Π., Koopman 3, Κουγιούνης, Αλειφτήρας, Λασκαρίδης, Καρατζάς

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Μάζης): Ριστίσεβιτς, Τζελάτης 2, Ζερβουδάκης, Σιαμάς Γ., Δευτεραίος, Σιαμάς Χ., Άντζιτς 1, Σγουρίδης 1, Χατζηγούλας 1, Δερμιτζάκης, Σιαμάς Π. 2, Αλβέρτης 1, Κρατημένος, Χωματάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x