Πόλο

Ανανέωσε με ΠΑΟΚ η Σύκα-Λεριώτη

Για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν θα παραμείνει στην ομάδα πόλο γυναικών του ΠΑΟΚ η Ελπίδα Ζύκα-Λεριώτη, όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη ο ΑΣ.

Πολίστρια του ΠΑΟΚ παραμένει η Ελπίδα Σύκα-Λεριώτη. Ο Ερασιτέχνης «δικέφαλος» ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με την 23χρονη τερματοφύλακα για πέμπτη σερί χρονιά, ώστε η αθλήτρια να βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων του τμήματος.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα πόλο γυναικών ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια, Ελπίδα Σύκα-Λεριώτη, για την αγωνιστική περίοδο 2023-2024. Η Ελληνίδα τερματοφύλακας, γεννημένη το 2000 και με ύψος 174cm, συνεχίζει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά κάτω από τα δοκάρια του "δικεφάλου".

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, η Ελπίδα Σύκα-Λεριώτη δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Με χαρά συνεχίζω το ταξίδι μου στην οικογένεια του ΠΑΟΚ για ακόμα μία αγωνιστική χρονιά. Ευχαριστώ τη διοίκηση και την προπονήτρια για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου. Έχω πλήρη πεποίθηση ότι θα επιτύχουμε τον απόλυτο στόχο μας. Εύχομαι να ζήσουμε μία πετυχημένη σεζόν, απαλλαγμένη από τραυματισμούς και γεμάτη αγώνες, οι οποίοι θα μας χαρίσουν χαρές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x