Πόλο

«Πάτησε» τον ΑΝΟΓ ο Ολυμπιακός - Έγραψε ιστορία η Ασημάκη

Επιβλητική νίκη επί του ΑΝΟ Γλυφάδας με 20-3 πανηγύρισε ο Ολυμπιακό, με την Αλεξάνδρα Ασημάκη να αποτελεί, πλέον, την πρώτη σκόρερ όλων των εποχών στην κατηγορία

Χωρίς να κουραστεί, ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε 20-3 του ΑΝΟ Γλυφάδας στην 5η αγωνιστική της τρίτης φάσης της Α1 πόλο γυναικών.

Οι ερυθρόλευκες μπήκαν από την αρχή δυνατά στον αγώνα και πήραν ισχυρό προβάδισμα μέρι το ημίχρονο (9-1), που άνοιξε το δρόμο για την άνετη νίκη.

Πρώτη σκόρερ της αναμέτρησης ήταν η Αλεξάνδρα Ασημάκη που πέτυχε τέσσερα τέρματα και έγραψε ιστορία, αφού έφτασε τα 704 τέρματα συνολικά στην Α1. Η συγκεκριμένη επίδοση είναι η κορυφαία όλων των εποχών, αφήνοντας πίσω την πρώην αρχηγό των ερυθρόλευκων, Δήμητρα Ασιλιάν, που είχε πετύχει 703.

Οκτάλεπτα: 0-6, 1-3, 2-4, 0-7
ΑΝΟ Γλυφάδας (Ορέστης Σαλάχας): Αρχοντάκη, Καλαργυρού, Κολιτσοπούλου, Λούδη Ε., Μαμόγλου, Κόλλια, Αντωνιάδη 1, Γρηγοροπούλου, Ακριτίδου 1, Φραγκιουδάκη, Κοντονή 1, Γκέλη, Καρύτσα, Γαλιατσάτου, Γροζοπούλου.
Ολυμπιακός (Χάρης Παυλίδης): Σταματοπούλου, Πλευρίτου Ελ. 1, Έγγενς 1, Ελευθεριάδου 1, Κανετίδου 2, Αβραμίδου 3, Ασημάκη 4, Πλευρίτου Μ. 1, Γκόφερς 2, Πλευρίτου Β. 2, Τσουκαλά 2, Δουρέκα Στ., Παπαναστασίου Δ., Φουντωτού 1.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x