Πόλο

Παυλίδης: «Αν δεν ήταν ο κ. Μαρινάκης, δεν θα ήμασταν καν στην Ευρώπη»

Ο Χάρης Παυλίδης τόνισε την προσφορά του Βαγγέλη Μαρινάκη στο τμήμα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού.

Το μυαλό τους στη... Βουδαπέστη, όπου κατέκτησαν τη φετινή Euroleague είχαν τα κορίτσια του Ολυμπιακού στον τελικό Κυπέλλου με τη Βουλιαγμένη, σύμφωνα με τον Χάρη Παυλίδη.

Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων μίλησε για τη δύσκολη κατάκτηση του Κυπέλλου και στάθηκε στη βοήθεια του Βαγγέλη Μαρινάκη στο τμήμα.

«Είμαστε ακόμη στη Βουδαπέστη. Το γνωρίζω αυτό. Δεν είναι δύσκολο. Συγχαρητήρια στη Βουλιαγμένη και στο τεχνικό τιμ της ομάδας. Περίμενα πως θα παίξουν έτσι. Περιμένω ανάλογα παιχνίδια στους τελικούς του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας έχει ποιότητα τέτοια και το πίστευα πως θα το γυρίζαμε το παιχνίδι», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Είναι μία περίεργη χρονιά για εμάς. Θέλω να πω κάτι για να το καταλάβει ο κόσμος. Εάν δεν ήταν η ΠΑΕ, ο κύριος Μαρινάκης, δεν θα ήμασταν καν στην Ευρώπη. Δεν θα συζητούσαμε για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Είμαστε τουλάχιστον υποχρεωμένοι στον κ. Μαρινάκη για τη βοήθεια στο δικό μας τμήμα. Ελπίζω όλα να πάνε καλά και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και να κάνουμε ένα απίστευτο τρεμπλ, που στην αρχή της σεζόν κανένας μας δεν το πίστευε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x