Πόλο

Πέρασε από Ανόβερο και κράτησε την πρωτιά ο Ολυμπιακός

Σάρωσαν τον γερμανικό σύλλογο με σκορ 12-7 στην ένατη αγωνιστική του Champions League πόλο ανδρών.

Επέστρεψε στις νίκες και κράτησε την πρωτιά ο Ολυμπιακός.

Διατηρώντας τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, οι «ερυθρόλευκοι επιβλήθηκαν 12-7 κόντρα στο Ανόβερο και συνεχίζουν να ηγούνται του πρώτου ομίλου του Champions League πόλο ανδρών.

Μετά την ήττα από την Γιουγκ την περασμένη αγωνιστική, οι ερυθρόλευκοι έψαχναν αντίδραση, για να κρατήσουν τα ηνία έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε της φάσης των ομίλων.

Αυτό τους οδήγησε σε ένα δυνατό πρώτο οκτάλεπτο, στο οποίο προηγήθηκαν 3-1, με δύο γκολ του Γούνα και ένα του Μουρίκη (οι Γερμανοί είχαν μειώσει προσωρινά σε 2-1 με τον Ράντοβιτς).

Στο δεύτερο οκτάλεπτο το Ανόβερο εκμεταλλεύτηκε αδράνεια του Ολυμπιακού στον παίκτη παραπάνω και κράτησε τη διαφορά στο γκολ. Ο Ρεάλ με ένα γρήγορο τέρμα έκανε το 2-3. Ο Μυλωνάκης «απάντησε» για το +2 (2-4), για να μειώσουν ξανά οι Γερμανοί στον παραπάνω, δυόμισι πριν το φινάλε.

Ο Ολυμπιακός ανέβασε κατακόρυφα ρυθμό στο δεύτερο μισό του ματς. Μετά από δυόμισι λεπτά παιχνιδιού, είχε ανεβάσει τη διαφορά στο +3, με σκόρερ τους Δελάκα, Γεννηδουνιά και Φουντούλη. Το Ανόβερο μείωσε ξανά σε 7-5, όμως ο Φουντούλης σκόραρε ξανά, για το 8-5 της τρίτης περιόδου.

Δυνατά μπήκε και στο τέταρτο οκτάλεπτο ο Ολυμπιακός, που ξέφυγε στο +4, με σκόρερ τους Φουντούλη και Μυλωνάκη, μέσα σε ενάμισι λεπτό. Ο Μπαν μείωσε τρία λεπτά πριν το φινάλε, όμως Μπουσλιε και Νικολαΐδης διαμόρφωσαν το τελικό 12-7.

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 2-1, 2-4, 2-4

Ανόβερο: Σένκελ, Κόρουσιτς, Μπουκόφσκι, Ρεάλ 2, Μπρούγκλιαν 1, Ράντοβιτς 1, Γιόκιτς 1, Ντρέους, Σέκουλιτς, Εστράνι 1, Μπαν 1, Βίνκελχορστ, Σούκιτς

Ολυμπιακός: Πάβιτς, Μυλωνάκης 2, Δελακάς 1, Γεννηδουνιάς 1, Φουντούλης 3, Νικολαΐδης 1, Δερβίσης, Μπούσλιε 1, Μουρίκης 1, Γούνας 2, Αργυρόπουλος, Ομπράντοβιτς, Γαλανόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x