Πόλο

Ολοκλήρωσε με νίκη το Περιστέρι στο Νόβισαντ

Το Περιστέρι νίκησε 13-12 τη Βοϊβοντίνα και ολοκλήρωσε επιτυχημένα την παρουσία του στο τουρνουά πόλο του Νόβισαντ.

Με νίκη ολοκλήρωσε τις φιλικές του υποχρεώσεις στο Νόβισαντ το Περιστέρι. Οι «κυανοκίτρινοι» του Κώστα Λούδη επικράτησαν 13-12 της «οικοδέσποινας» Βοϊβοντίνα για την τελευταία μέρα του τουρνουά πόλο ανδρών της σερβικής πόλης και ολοκλήρωσαν επιτυχημένα την παρουσία τους στη γειτονική χώρα.

Η ελληνική ομάδα έχανε 2-4 στην πρώτη περίοδο, όμως με επιμέρους σκορ 3-2 στο δεύτερο οκτάλεπτο και 6-3 στο τρίτο έφτασε στη νίκη.

Η αποστολή θα επιστρέψει στη βάση της το απόγευμα της Δευτέρας, ώστε να συνεχίσει εν Ελλάδι την προετοιμασία της.


ΤΑ 8ΛΕΠΤΑ: 2-4, 3-2, 6-3, 2-3

ΓΣ Περιστερίου (Λούδης): Χόλαντ, Λαδάς 1, Πρέκας, Καζάζης 2, Γερακούδης, Κουκουμάκης 2, Μαστρογιαννάκος, Καρούντζος 5, Φώσκολος 2, Τσαχειλίδης, Τοράκης 1, Σαλτερής

ΒΟΙΒΟΝΤΙΝΑ (Μπάγιν): Σρεντόγιεβιτς, Μάριτς, Μίτροβιτς, Παρίντοβιτς, Τίρτορ, Μπιότσανιν 2, Πρεκόγκατσιτς, Ραντοβάνλιγια 2, Αμούσα 2, Γιουτμάς, Κασούμ 5, Βουίκοβιτς, Σλιγιέπτσεβιτς 1


Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός της ομάδας των δυτικών προαστίων τόνισε πως: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα μας. Αν αναλογιστούμε ότι παίξαμε με ομάδες που είναι πιο έτοιμες και ξεκίνησαν νωρίτερα την προετοιμασία τους, ενώ εμείς είχαμε πολύ σημαντικές απουσίες, όπως οι Χρυσοσπάθης, Ανδρέας και Χρήστος Μπιτσάκος.

Με βάση αυτά τα δεδομένα, η ομάδα πήγε πολύ καλά. Μας βοήθησε πολύ το τουρνουά, καθώς, με εξαίρεση τον αγώνα με τη Σέγκεντ, όπου δεν μπορέσαμε να ακολουθήσουμε το ρυθμό, ήταν σκληρά παιχνίδια και ότι καλύτερο για την προετοιμασία της ομάδας μας. Θεωρώ πολύ σημαντική τη νίκη επί της Βοϊβοντίνα στο τελευταίο παιχνίδι του τουρνουά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x