Πόλο

Ανακοίνωσε Ανδρεάκο ο ΓΣ Περιστερίου

Ο Θοδωρής Ανδρεάκος θα είναι ο τεχνικός της ομάδας πόλο γυναικών του ΓΣ Περιστερίου, όπως ανακοίνωσε την Τετάρτη ο σύλλογος των δυτικών προαστίων.

Με τον Θοδωρή Ανδρεάκο στον πάγκο της θα πορευτεί τη νέα σεζόν η ομάδα πόλο γυναικών του Περιστερίου. Ο ΓΣ της περιοχής των δυτικών προαστίων ανακοίνωσε την πρόσληψη του 47χρονου πρώην διεθνούς άσου, ο οποίος ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν στον πάγκο της Γλυφάδας, με την οποία έφτασε στον τελικό του final 4 του Κυπέλλου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΓΣ Περιστερίου ανακοινώνει τη συμφωνία του με τον Θοδωρή Ανδρεάκο, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της γυναικείας ομάδας πόλο του συλλόγου.

Ο 47χρονος τεχνικός θα ηγηθεί της προσπάθειας της γυναικείας ομάδας του ΓΣΠ, προκειμένου να εκπληρώσει τους στόχους της στο νέο πρωτάθλημα.

Το βιογραφικό του
Ο Θοδωρής Ανδρεάκος γεννήθηκε στις 21 Αυγούστου του 1976. Από τον Ιανουάριο του 2022 ανέλαβε τα ηνία της γυναικείας ομάδας της Γλυφάδας,με την οποία κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα κι ήταν φιναλίστ στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ακόμη, έχει διατελέσει ασίσταντ κόουτς στις Εθνικές ομάδες U17 (Παγκόσμιο Κύπελλο στο Βελιγράδι) και U19 (Μεσογειακοί Αγώνες) σε σημαντικές διοργανώσεις.

Μετά την επίτευξη της συμφωνίας του με τη γυναικεία ομάδα πόλο του Περιστερίου, ο Θοδωρής Ανδρεάκος δήλωσε πως: «Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Περιστερίου για την πρόσκληση να συμμετάσχω στο πρότζεκτ της γυναικείας ομάδας κι ελπίζω, μετά την περυσινή αναγνωριστική χρονιά στην Α1, να μπορέσουμε να δικαιώσουμε τις προσδοκίες του συλλόγου για το τμήμα. Να χτίσουμε χαρακτήρες και να διεκδικήσει η ομάδα πόλο ότι της αναλογεί στην Α1 γυναικών».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x