Πόλο

Ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά των play off και στην Ευρώπη για Περιστέρι!

Το περιστέρι έκανε το 2-1 επί του Υδραϊκού στην Α' φάση των play off της Α1, προκρίθηκε στα ημιτελικά και πέτυχε ιστορική πρόκριση στην Ευρώπη.

Έγραψε ιστορία το Περιστέρι! Η ομάδα του Κώστα Λούδη επιβλήθηκε 11-6 του Υδραϊκού, έκανε το 2-1 στη σειρά της Α' φάσης των play off της Α1 πόλο ανδρών, προκρίθηκε στα ημιτελικά και πανηγύρισε ιστορική πρόκριση στην Ευρώπη (θα φανεί σε ποια διοργάνωση ανάλογα με τη θέση του στην τελική κατάταξη).

Στη συνέχεια των play off θα αντιμετωπίσει τη Βουλιαγμένη με μειονέκτημα έδρας.

Στο σημερινό παιχνίδι, οι Περιστεριώτες κατάφεραν να προηγηθούν με 5-1 από το πρώτο οκτάλεπτο και άντεξαν στην αντεπίθεση των νησιωτών, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται με 6-4. Το ματς ισορρόπησε για λίγο στη συνέχεια, με τον ΓΣΠ να πατάει ξανά γκάζι στο φινάλε και να διευρύνει το προβάδισμά του.

Οκτάλεπτα: 5-1, 1-3, 1-1, 4-1

Περιστέρι (Κώστας Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου, Λαδάς 2, Φάρμερ 3, Γερακούδης 2, Κουκουμάκης 1, Αγκόρτσας, Καρούντζος 1, Μιρόνοφ, Κλήμος 1, Τζώρτζης 1, Τσαγκάρης, Αϊβαλιώτης, Λαδάς Σ., Μπιτσάκος.

Υδραϊκός (Μάκης Βολτυράκης): Γουλφ, Τσιστράκης, Θαλασσινός, Κοκκινάκης 1, Παπασηφάκης 3, Μακαντάνης, Μπλάνης 1, Αργυρόπουλος, Παπαδόγκωνας, Μπεριστιάνος, Αλβέρτης 1, Πωλογεώργης, Χατζηγούλας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x