Πόλο

«Λύγισε» την Τεράσα και ανοίγει... φτερά για το Εuro Cup το Περιστέρι!

Νίκησε και ελπίζει το Περιστέρι! Η ομάδα των δυτικών προαστίων επικράτησε 14-13 της Τεράσα και θα τα δώσει όλα για την πρόκριση στους ομίλους του Euro Cup, κόντρα στην οικοδέσποινα Πρίμορατς .

Βγάζει φτερά για το Euro Cup το Περιστέρι! Η ομάδα του Κώστα Λούδη, κατάφερε να πετύχει τη δεύτερη της νίκη στα προκριματικά, επικρατώντας 14-13 της Τεράσα, με τον Θανάση Χρυσοσπάθη να σκοράρει επτά φορές και να αναδεικνύεται MVP. Τα «ρέστα» του θα παίξει το Περιστέρι την Κυριακή (24/9) στις 12:00 κόντρα στην οικοδέσποινα του θεσμού Πρίμορατς Κότορ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι το σύνολο του Κώστα Λούδη, ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο το ματς καθώς βρέθηκε να προηγείται 3-0. Η συνέχεια ήταν ανάλογη με το Περιστέρι να φτάνει στο 4-1 αλλά την Τεράσα να αντιδρά ισοφαρίζοντας (4-4) στο τέλος του πρώτου οκταλέπτου.

Στη δεύτερη περίοδο το Περιστέρι πήρε ξανά αέρα δύο τερμάτων με τον Καρούντζο και τον Χρυσοσπάθη (8-6), ενώ στο τρίτο οκτάλεπτο το συγκρότημα του Κώστα Λούδη, ανέβασε το δείκτη της διαφοράς στα τρία τέρματα (9-6). Οι Ισπανοί μείωσαν ξανά στο ένα γκολ (9-8), αλλά οι ψύχραιμοι παίκτες του Περιστερίου πήγαν στο τελευταίο οκτάλεπτο, με το σκορ στο 11-9.

Στην τελευταία και πιο κρίσιμη περίοδο, ο τρομερός Θανάσης Χρυσοσπάθης, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 13-10, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 13-12, αλλά ο Άγγελος Φώσκολος από το δεύτερο δοκάρι σε παίκτη παραπάνω έδωσε τη λύση ύστερα από ασίστ του Άτζιτς έκανε το 14-12. Ο ΓΣ Περιστερίου έβγαλε την τελευταία άμυνα και πήρε μια σπουδαία νίκη.


Οκτάλεπτα: 4-4, 4-2, 4-4, 2-3.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Αναγνώστου, Άτζιτς 1, Τοράκης, Πρέκας, Μπεριστιάνος, Κουκουμάκης, Μπιτσάκος Χ., Καρούντζος 2, Φώσκολος 4, Χρυσοσπάθης 7, Παπαδημητρίου, Μπιτσάκος Αν., Χόλαντ.

Περισσότερα σε λίγο...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x