Πόλο

«Πέταξε» στην έκτη θέση ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 8-6 τη Γλυφάδα στη Θεσσαλονίκη και αύξησε τις ελπίδες για είσοδο στην τελική εξάδα της Α1 υδατοσφαίρισης ανδρών, που οδηγεί στα πλέι οφ.

Σπουδαία νίκη, που τον φέρνει στην έκτη θέση της βαθμολογίας, η οποία οδηγεί στα πλέι οφ του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών πέτυχε ο ΠΑΟΚ, που επικράτησε 8-6 της Γλυφάδας στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης, στο παιχνίδι που είχε αναβληθεί το Σάββατο λόγω της κακοκαιρίας.

Ο «δικέφαλος του Βορρά με βασικό όπλο την άμυνα και καλύτερες επιλογές επιθετικά, πήρε από την αρχή προβάδισμα ενός γκολ και το αύξησε στα τρία στην γ' περίοδο (6-3), οπότε και σιγούρεψε τη νίκη, καθώς έπαιξε προσεχτικά στο τελευταίο οκτάλεπτο και μέχρι το τελικό 8-6.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: "Στο 6.26 πριν από τη λήξη του 1ου οκταλέπτου, ο προπονητής του ΑΝΟΓ κ. Μάζης δέχθηκε κίτρινη κάρτα γιατί διαμαρτυρήθηκε για το χρονόμετρο των 30 δευτερολέπτων λέγοντας: "Τι θα γίνει, κοιμάστε ακόμα δεν αρχίσαμε;". Του συστήθηκε, καθώς είχε κίτρινη κάρτα, να καθίσει στον πάγκο. Αντ' αυτού συνέχισε να διαμαρτύρεται και κατευθύνθηκε προς τη γραμματεία. Δέχτηκε κόκκινη κάρτα και αποβλήθηκε γιατί δεν συμμορφώθηκε".

ΠΑΟΚ - ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 8-6

Οκτάλεπτα: 2-1, 3-2, 1-1, 2-2.

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Τζωρτζάτος, Σαρησάββας, Ζάτοβιτς, Κόχειλας 1, Κουλούρης, Νάνος, Κεχαλάρης, Καρούντζος 3, Παυλίδης Χρ., Σολεϊμανιπάκ 1, Χαραλαμπόπουλος 2, Μουρατίδης 1, Μανθογιάννης, Τάτσης, Παπαδομανωλάκης.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς, Τρας, Περόπουλος, Κουτσιαλής, Μπραϊμης, Φωτόπουλος 1, Γιαννόπουλος, Αλβέρτης 1, Χατζηγούλας, Παπασηφάκης, Παπανικολάου Ν. 4, Σαλτερής, Χαλυβόπουλος Ιπ.

Διαιτητές: Σπανούδης, Κυράνης Κ.

Αλυτάρχης: Μιχάλης Ράντσος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x